Revine Bruno Simao!

Liga2.ro 01 Aug. 2008, 17:00 Liga 2
Revine Bruno Simao!

Florin Hidișan a făcut și ieri circ la stadion. A încercat din nou să „penetreze” vestiarul, acolo unde a primit interdicție din partea antrenorului. În cele din urmă a trebuit să se mulțumească doar cu faptul că a putut bloca poarta de acces de la vestiare, acolo unde, după spusele lui Chirilă, și-a lăsat mașina.

Hidișan a primit ieri o notificare din partea clubului prin care i se comunică zilele, orele, antrenorul și locul unde are posibilitatea să se antreneze. Dacă Hidișan a fost interzis la antrenamente, lui Bruno Simao i s-au deschis ușile, deși a dezertat mai multe zile decât românul.

Nu am vorbit încă cu Simao. El va suporta oricum o amendă mare pentru că a dispărut de la echipă”, a spus Chirilă. Bruno Simao a efectuat ieri un antrenament în sala de forță, după care a fost pus de Chirilă să alerge 20 de minute în jurul terenului și patru serii de 25 de „abdomene”. „Nu știu dacă mă voi putea baza pe Simao. Mai întâi trebuie să văd cât este de pregătit”, a spus tehnicianul Bătrânei Doamne.

Articol scris de Daniel BERAR

Liga2.ro 01 Aug. 2008, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă