Revenirea Rapidului în Liga 1, privită cu îngrijorare de Marian Iancu: „Va fi un an ratat. Sunt candidați la retrogradare”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 19:28 Liga 2
Revenirea Rapidului în Liga 1, privită cu îngrijorare de Marian Iancu:**

După un sezon petrecut în liga a doua, Rapid se pregătește să revină în competiție alături de rivalele tradiționale, Steaua și Dinamo. Problemele financiare cu care s-au confruntat giuleștenii i-au determinat pe cei de la Comisia de Licențiere a FRF să nu le acorde licența bucureștenilor.  Aceștia au câștigat însă apelul făcut la TAS, astfel că Rapid are „verde” pentru Liga 1.

Vestea nu l-a surprins pe Marian Iancu, un cunoscut susținător al Rapidului, dar fostul patron de la Poli Timișoara nu crede că „verdictul” Tribunalului de la Lausanne le va fi de ajutor lui Pancu și Compania.

„Rapidul necesită un proiect inițial dintr-o ligă inferioară. În condițiile de azi, nu mă pot implica. Nu vreau să intru în detalii, dar nu m-a surprins decizia venită de la Lausanne. Cred că Rapidul va risca anul acesta să își dezamăgească suporterii. Va fi un sezon pierdut pentru Rapid, un an ratat, raportat la ce posibilități sunt. Rapid va fi una dintre candidatele la retrogradare”, a declarat Iancu la Sport Total FM.

Ultimele vești dinspre Giulești anunță că un important om de afaceri italian, implicat de ani buni în fotbal, ar putea fi interesat să preia clubul, în cazul în care administratorul judiciar își va da acordul. Sfatul lui Marian Iancu este ca Rapidul să aibă în paralel o a doua echipă.

„Un sfat ar fi să constituie o nouă asociație non-profit cu tot palmaresul, adică o nouă echipă în paralel, pentru că în cazul în care va eșua în prima ligă va avea de câștigat cu cealaltă formație în vederea revenirii în forță în Liga 1”, a mai spus Iancu.

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 19:28 Liga 2
Pe aceeași temă