„Respirăm din ce în ce mai greu”. Brăila abia a făcut rost de bani pentru deplasarea de la Oradea: „Facem eforturi mari să ducem competiția până la capăt”

Marius ANGHEL 12 May. 2017, 14:08 Liga 2

Sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 34-a a Ligii a 2-a, Dacia Unirea, locul al 7-lea în campionat, va juca în deplasare la Luceafărul Oradea, formație aflată pe poziția a 12-a. Ambele combatante au obiectivele îndeplinite, menținerea în eșalonul secund, așa că va fi un meci fără miză, în care fiecare echipă va dori să arate că merită să evolueze în acest eșalon.

Dacia Unirea a plecat spre Oradea încă de joi, fotbaliștii au înoptat la Cluj-Napoca, iar astăzi își vor continua drumul spre Băile Felix. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Iulian Bodola” din Oradea. Din lotul echipei brăilene lipsesc cinci jucători, Costel Roșu și Răzvan Adăscăliței fiind suspendați pentru că au acumulat câte patru cartonașe galbene, iar Iosofache, Dănuț Oprea și Marin Iordache fiind accidentați.

Cu toate acestea, Alin Pânzaru consideră că echipa brăileană poate obține puncte la Oradea. „Nu mergem în excursie și vom încerca să câștigăm. Ce avem de pierdut? Sunt convins că va fi un joc deschis și, dacă tot batem atâta drum, să ne întoarcem și cu un rezultat bun, măcar această satisfacție să o avem dacă în privința finanțării echipei de către autoritățile locale nu avem încă nimic concret”, a precizat antrenorul Alin Pânzaru.

„Cu mare greutate ne-am descurcat cu banii și pentru această deplasare. Respirăm din ce în ce mai greu, dar facem eforturi mari să ducem această competiție până la capăt. Jucătorii au plecat deja de joi, seara au rămas la Cluj, iar vineri își continuă drumul spre Băile Felix. Vrem să facem o figură frumoasă sâmbătă, la Oradea”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Consiliului de Administrație al clubului de fotbal brăilean.

În tur, pe Municipal, Dacia Unirea s-a impus cu 1-0, unicul gol fiind marcat în minutul 30 al primei reprize de Cosmin Neagu, cu largul concurs al portarului Alin Goia.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 12 May. 2017, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă