Remiză de vacanță

06 May. 2009, 14:17 Liga 2

Bacăul și Chiajna au rămas astfel la egalitate de puncte la mijlocul clasamentului primei serii.

 

Cele două echipe au început meciul parcă fără nicio motivație, și au dus prima repriză într-o luptă surdă la mijlocul terenului, jocul neavând parte nici de execuții tehnice de excepție, nici de ocazii importante. Singura fază care i-a mai trezit pe cei mai bine de 100 de spectatori prezenți în tribunele Municipalului băcăuan a fost cea din minutul 45, când Vajou "a văzut roșu în fața ochilor" după o intrare întârziată la Dumitru.
Astfel, gazdele au fost nevoite să evolueze o repriză întreagă în 10 oameni, surprinzător, jocul ieșindu-le de minune.

 

Elevii lui Gheorghe Poenaru s-au mobilizat mult mai bine în inferioritate numerică și spectacolul a avut de câștigat, ocaziile fiind mult mai dese decât în prima jumătate. De cealaltă parte, Concordia nu a reușit să speculeze cele 45 de minute de om în plus pe teren, cele câteva ocazii răzlețe marca Diniță reprezentând prea puțin în economia partidei.

 

Așadar, Bacăul a încheiat probabil ultimul meci de pe Municipal din acest sezon cu o remiză, urcând deocamdată pe poziția a 8-a a clasamentului Seriei I, și așteaptă meciul de sâmbătă de la Ploiești unde va întâlni Petrolul.

"Am făcut una dintre cele mai bune reprize din acest retur în 10 oameni. Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei, poate doar faptul că nu am reușit să marcăm",
Gheorghe Poenaru, antrenor FCM Bacău

"A fost un meci greu, pe care puteam să-l câștigăm, sau, la fel de bine, îl puteam și pierde. Am avut câteva ocazii bune în repriza a doua, dar, asta este, mergem înainte și așteptăm meciul cu Sportul"
, Dumitru Bolborea, antrenor Concordia Chiajna

 

articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

06 May. 2009, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă