Reghecampf nu vrea golănii! „Dacă cineva de la mine a făcut așa ceva, atunci să îl aresteze”

30 Oct. 2011, 19:57 Liga 2
Reghecampf nu vrea golănii!**

Antrenorul lui FC Snagov, Laurențiu Reghecampf, este „foc și pară” pe Mihai Terzi, managerul sportiv al formației Săgeata Năvodari, cel care a cauzat întârzierea de 25 de minute pentru meciul de sâmbătă dintre cele două echipe, acuzându-i de tentativă de blat pe ilfoveni.

„Reghe” a declarat că, în cazul în care vreunul dintre jucătorii săi i-ar fi propus, într-adevăr, unui adversar să se predea în meciul direct, așa cum spune oficialul Săgeții, este de acord ca vinovatul să fie arestat. Reghecampf nu crede, însă, în acuzele lui Terzi și i-a reclamat întreaga scenă observatorului de joc, care a consemnat în raportul de joc. Laurențiu Reghecampf se va prezența, miercuri, la Comisia de Disciplină, la judecata cazului.

„E o nebunie ce s-a întâmplat înainte de meci. Eu nu ies înaintea meciului pe teren, dar am auzit pe cineva țipând pe culoar. Am ieșit și rămas uimit să îi văd pe managerul celor de la Săgeata Năvodari, cum îi amenință pe jucătorii mei, spunând că se va duce la DNA. Spunea că un jucător al meu l-ar fi contactat pe un jucător al lor, propunându-i să piardă meciul. I-am spus că nu e normal ce face și că, dacă s-a întâmplat așa ceva, trebuia să facă ceva legal, o contestație sau ceva. Am mers la observatorul de joc, să scrie acest lucru în foaie. I-am spus și managerului să fie foarte atent ce spune, pentru că nu e normal să îmi amenințe jucătorii, oriunde aș antrena. L-am pus pe delegatul nostru să consemneze totul în foaia de joc și miercuri o să mă prezint la Comisie, pentru că voi merge înainte cu acest lucru. Indiferent cât mă costă, merg mai departe, pentru că nu e normal, trebuie să se termine cu astfel de golănii!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii „Liga lu’ Mitran”.

„Suntem în 2011 și nu poți să faci astfel de afirmații, mai ales când vezi ce se întâmplă la noi, unde șeful arbitrilor este închis pentru mită. Dacă spune că are o dovadă, să facă ceva legal, să se termine odată cu astfel de lucruri! I-am spus: «Dacă cineva de la mine a făcut așa ceva, atunci să îl aresteze!». La urma urmei, e un sport, mai și pierzi”, a mai spus antrenorul de la FC Snagov.

Sursa: Sport Total FM

30 Oct. 2011, 19:57 Liga 2
Pe aceeași temă