Refuzată de un atacant român, UTA a „repatriat” un arădean din curtea lui Dinamo

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:20 Liga 2

Deși au câteva variante de achiziții din rândul jucătorilor liberi de contract, utiștii nu se grăbesc. Laurențiu Roșu admite unele lipsuri la nivel de lot, în special dintre cele care să facă o cuncurență reală pe unele posturi, dar, deocamdată, nu are niciun jucător nou la dispoziție.

„Se lucrează la acest aspect. Împreună cu conducerea și staff-ul tehnic, ne consultăm, încercăm să găsim soluții, dar suntem într-o perioadă în care pot veni doar jucători liberi. Mai e puțin până la vacanța de iarnă, vom vedea în decembrie. Căutăm cât mai multe informații. E clar că mai avem nevoie să întărim unele posturi. Acum mă concentrez pe ce am de făcut la echipă zi de zi, las în plan secundar alte treburi”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Roșu a recunoscut că s-au purtat negocieri cu un atacant român. „Mi-am dat acordul pentru un atacant român, dar nu a dorit să vină. Din câte am înțeles, avea și alte oferte”, a fost remarcat tehnicianului arădenilor.

În schimb, conducerea clubului UTA a semnat contractul lui Kevin Trabalka. Atacantul arădean de 20 de ani (pe 28 noiembrie) și-a reziliat contractul cu Dinamo și vine după o perioadă de inactivitate provocată de o operație de refacere a ligamentelor încrucișate de la unul dintre genunchi. El debutase la echipa fanion în stagiunea 2013-2014, marcând și două goluri în contul formației pregătite pe atunci de Eugen Trică și mai apoi Sandu Gaica.

Puternicul „vârf” se va pregăti deocamdată sub comanda lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu și Adi Ungur, urmând – probabil – să debuteze la „satelitul” din Liga a 3-a în această toamnă. Cel mai probabil, tânărul fotbalist va fi luat în calcul pentru prima echipă începând cu returul actualei ediții de ligă secundă.

CITEȘTE și: Primele impresii ale lui Roșu despre ceea ce a găsit la UTA: lot, condiții de pregătire, politica clubului, suporteri și concluzia despre obiectiv și Jorza: „Sperăm să arătăm pe teren ceea ce am muncit în această săptămână”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă