Reacția lui Rareș Lazăr după accidentarea urâtă din meciul cu Ripensia. Când poate reveni pe teren jucătorul echipei FC Brașov

Adi MARICA 23 Apr. 2023, 14:39 Liga 2
Reacția lui Rareș Lazăr după accidentarea urâtă din meciul cu Ripensia. Când poate reveni pe teren jucătorul echipei FC Brașov

Meciul dintre Ripensia Timișoara și FC Brașov, desfășurat sâmbătă și încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 3-0, în cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Ligii 2, a debutat cu accidentările a doi jucători, Nicolae Sofran și Rareș Lazăr.

Ambii fotbaliști au căzut ca secerați în minutul 1, după ce s-au dat cap în cap la un duel aerian în jumătatea de teren a Ripensiei, departe de poartă. Meciul a fost oprit zece minute, timp în care Sofran și Lazăr au primit îngrijiri pe teren și au fost scoși afară cu ambulanța și mai apoi transportați la spital, dar conștienți.

Nicolae Sofran și Rareș Lazăr s-au dat cap în cap la meciul Ripensia – FC Brașov. Ambii jucători au ajuns la spital

Sofran a atacat mingea venind în alergare și poate fi considerat principalul vinovat al acestor accidentări, lucru confirmat și de cartonașul galben primit din partea arbitrului, doar galben, și s-a ales cu o tăietură urâtă la arcadă, ”până aproape de os”, după cum a spus ”antrenorul” său, Iulian Muntean.

În schimb, Rareș Lazăr a ajuns la Urgențe la Spitalul Județean Timiș, unde a efectuat mai multe investigații medicale după lovitura primită în car, iar apoi a fost transferat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială. În jurul orei, 17:30, Lazăr a fost externat, iar drumul spre Brașov l-a făcut împreună cu oficialii clubului la care este legitimat, Şerban Moraru și Marius Babeiu.

”Sunt ok! În două săptămâni voi reveni pe teren. A fost pur ghinion la faza accidentarii. Medicii mi-au spus că în două săptămâni voi putea începe antrenamentele”, a spus Lazăr pentru Liga2.ro.

FC Brașov, despre accidentarea lui Lazăr: ”Are la cap o plagă destul de mare”

Dacă Ripensia nu a avut nicio reacție oficială despre starea de sănătate a lui Nicolae Sofran, în urma accidentării suferite, clubul trecând pe o comunicare minimă după ce a retrogradat în Liga 3, în schimb, FC Brașov și-a anunțat suporterii despre Rareș Lazăr.

”Rareş Lazăr este bine! Plaga de la cap este destul de mare, însă nu îi pune în pericol activitatea

Veşti bune de la Timişoara! Rareş Lazăr este bine şi poate reveni în curând pe teren. În urma investigaţiilor medicale pe care le-a făcut jucătorul stegar, a reieşit faptul că nu sunt probleme grave şi în cel mult două săptămâni mijlocaşul nostru este apt de joc.
Conform medicilor, Rareş are la cap o plagă destul de mare, care are în jur de şase centrimetri însă care nu îi pune în pericol activitatea. I-au fost aplicate patru copci, iar acum se află în drum spre Braşov alături de Şerban Moraru, directorul sportiv al clubului şi Marius Babeiu, directorul de marketing.
«Sunt bine! Am făcut mai multe investigaţii medicale şi la nivelul capului şi maxilo-facial, iar rezultatele au fost bune. Am făcut o investigaţie CT, iar medicii au găsit, într-adevăr, şi un chist, dar nu este absolut nimic grav. Este un chist pe care îl are toată lumea. Nu s-a pus niciun minut problema să ne facem griji. Îi anunţ pe toţi suporterii stegari, şi nu numai, că sunt bine şi abia aştept să revin. Va trebui doar să mă protejez puţin în următoarea perioadă, însă nu voi lipsi foarte mult. Am aflat la spital rezultatul meciului, vreau să îmi felicit colegii. Mă bucur că au reuşit să aducă la Braşov cele trei puncte», a spus Rareş Lazăr după ce a fost externat.

Reamintim faptul că Rareş Lazăr a ajuns la spitalul din Timişoara în urma unui duel la cap cu Nicolae Şofran de la Ripensia care a avut loc chiar în minutul 1 al disputei din această dimineaţă.
Colegii de echipă, conducerea tehnică şi cea administrativă îi urează lui Rareş însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă cât mai repede în teren”, a comunicat FC Brașov pe site-ul său.

Din informațiile Liga2.ro, CT-ul (Computer tomograf) făcut de Lazăr la spital ar fi descoperit o tumoare mai veche, lucru care a alarmat echipa brașoveană. La această informație publicată de site-ul nostru face referire Lazăr în declarația publicată de clubul brașovean.

Jucătorul și cei doi oficiali ai clubului ardelean au ajuns la Brașov în jurul orei 22:30.

Meciul dintre Ripensia și FC Brașov și accidentarea lui Nicolae Sofran și Rareș Lazăr:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-victorios-cu-brasovul-la-timisoara-pune-degetul-pe-rana-banatului-este-rusinos-ar-trebui-sa-fie-un-moment-zero-19267934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-trist-in-liga-2-pentru-ripensia-in-fata-propriilor-fani-iulian-muntean-dupa-esecul-drastic-cu-fc-brasov-ma-asteptam-la-mai-multa-concentrare-patronul-nu-stie-ce-vrea-mai-d-19267751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-accidentari-socante-in-chiar-primul-minut-al-meciului-dintre-ripensia-si-fc-brasov-jucatorii-s-au-dat-cap-in-cap-si-au-ajuns-amandoi-la-spital-19267727

 

 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-din-play-out-astazi-putem-afla-inca-o-retrogradata-dar-si-doua-noi-echipe-care-sa-se-salveze-matematic-19267599

Adi MARICA 23 Apr. 2023, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă