Răzvan Lucescu, pledoarie pentru un fotbal românesc cu echipe de tradiție: ”Avem nevoie de un Rapid în prima ligă, de un Dinamo puternic și de Steaua altfel organizată”

Andrei PASCU 07 Oct. 2020, 17:38 Liga 2
Răzvan Lucescu, pledoarie pentru un fotbal românesc cu echipe de tradiție: ”Avem nevoie de un Rapid în prima ligă, de un Dinamo puternic și de Steaua altfel organizată”

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al-Hilal, rămâne un susținător al Rapidului chiar dacă au trecut ani buni de când a antrenat-o ultima dată. ”Principalul” le ține pumnii giuleștenilor în lupta la promovare în acest sezon. Chiar dacă stagiunea trecută a fost una ratată, iar echipa continuă și de această dată în Liga 2, Răzvan Lucescu își dorește ca măcar de acum obiectivul să fie îndeplinit.

Răzvan Lucescu: ”Fotbalul românesc are nevoie de Rapid pe prima scenă” 

Antrenorul vrea să vadă din nou Liga 1 cu cele trei echipe de tradiție din București, Dinamo, Rapid și Steaua. Este de părere că un campionat cu cele trei ar da un alt aer, iar nivelul fotbalului românesc va crește considerabil.

În ceea ce privește clubul din Ghencea, Lucescu junior apreciază că e nevoie de o organizare mult mai bună, iar scandalurile în care a tot fost implicată să dispară.

Fotbalul românesc are nevoie de Rapid pe prima scenă. Îmi doresc din toată inima. Avem nevoie să creştem, avem nevoie ca acest campionat să se întărească şi se poate întări cu echipe importante, cu emulaţie, cu suporteri, cu oameni care să atragă sponsori şi aşa mai departe. Rapid este o echipă care ar putea să facă asta. Avem nevoie de un Rapid în prima ligă, avem nevoie de un Dinamo puternic, avem nevoie de Steaua puternică şi altfel organizată şi fără toate scandalurile care sunt în fotbalul nostru”, a spus Răzvan Lucescu, citat de TelekomSport.

Start bun de sezon pentru Rapid și Steaua 

Acum, doar Dinamo este în prima ligă. Rapid este în Liga 2, iar Steaua în Liga 3. Giuleștenii au început bine campionatul, iar după șase etape sunt pe locul 2, cu 13 puncte, cu unul mai puțin decât liderul U Craiova 1948 SA. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct runda următoare.

Steaua este pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, după cinci etape. Are numai victorii pe linie, a acumulat 12 puncte și este la cinci puncte peste locul 2, Progresul Spartac. ”Militarii” au însă ceva probleme din pricina pandemiei de COVID-19. Steaua a ajuns la 19 cazuri pozitive în rândul jucătorilor.

 

Andrei PASCU 07 Oct. 2020, 17:38 Liga 2
Pe aceeași temă