Rapidiștii privesc încrezători meciul de la Voluntari: „Presiunea mai mare apasă pe ei. Sperăm să ne întoarcem cu cel puțin un punct”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:00 Liga 2
Rapidiștii privesc încrezători meciul de la Voluntari:**

După confruntările cu Săgeata Năvodari, în etapa a IV-a, și Academica Pitești, în runda a IX-a, Rapid Suceava va da piept sâmbătă, la Voluntari, pentru a treia oară în decurs de zece etape, cu liderul la zi al Seriei I.

Ilfovenii au profitat de semieșecul înregistrat etapa trecută de Academica pe Areni și au urcat, în premieră, în fotoliul de lider, după ce au învins cu scorul de 2-1 la Slobozia, ajungând la o serie de șase victorii consecutive. „Avem parte de o deplasare dificilă, urmând să ne confruntăm cu cea mai în formă echipă din serie. Noi însă mergem să ne jucăm șansa, mai ales că am dovedit în acest sezon că suntem o formație greu de învins. Oricum, presiunea mai mare apasă pe formația ilfoveană, care și-a propus promovarea la finalul campionatului. În condițiile în care, cu excepția lui Apostol, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, avem tot lotul valid, noi sperăm să ne întoarcem de la Voluntari cu cel puțin un punct”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VEZI un material VIDEO cu declarațiile rapidiștilor

La rândul său, președintele Dumitru Moldovan speră ca formația suceveană să obțină mâine un nou rezultat pozitiv, astfel încât să poată schimba pentru a doua oară consecutiv liderul. „Ideal ar fi să nu pierdem la Voluntari, pentru a păstra linia evoluțiilor pozitive din acest sezon competițional. Important este și să avem toți jucătorii valizi la finalul partidei, pentru a putea evolua cu echipa standard în meciul din Cupa României, programat la mijlocul săptămânii viitoare, împotriva Petrolului Ploiești”, a precizat conducătorul sucevean.

Ținând cont că în ediția precedentă de campionat a evoluat pentru formația ilfoveană, atacantul Sascha Marinkovic este cel mai în măsură fotbalist al Rapidului să-și dea cu părerea despre FC Voluntari. „Ne vom confrunta cu o echipă solidă, organizată, care are în componență câțiva fotbaliști cu mare experiență, dar și o serie de tineri de perspectivă, care fac parte din loturile naționale de tineret și juniori. Ar fi extraordinar pentru noi să cucerim un punct”, a mărturisit fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă