Rapidiștii, conectați la maxim pentru confruntarea cu Slobozia: „Toți adversarii vor lua măsuri speciale împotriva noastră”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 16:14 Liga 2
Rapidiștii, conectați la maxim pentru confruntarea cu Slobozia:**

Rapidul abordează partida de sâmbătă, de pe Areni, cu Unirea Slobozia, din postura de necunoscătoare a înfrângerii în sezonul oficial 2014-2015. Asta nu înseamnă însă că sucevenii nu abordează cu maximă concentrare confruntarea contând pentru etapa a VI-a a Ligii a II-a.

„Venim după o victorie mare la Balotești, meritul principal în obținerea acestui rezultat revenind jucătorilor, care au crezut în șansa lor până în ultimul minut. E clar că rezultatele înregistrate până acum n-au trecut neobservate, iar acum toți adversarii vor lua măsuri speciale împotriva noastră. Unirea este o echipă omogenă, experimentată, care a pierdut doar cu Săgeata Năvodari anul acesta în campionat, însă cu ajutorul publicului sper să o scoatem la capăt. Mai avem de disputat șase meciuri grele până la finalul turului, la care se adaugă jocul cu Petrolul din Cupa României și trebuie să scoatem maximum din toate”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Matei: „Nu mă interesează titlul de golgheter, vreau să-mi ajut echipa”

Prezent și el la conferința de presă săptămânală organizată de clubul Rapid, atacantul Marius Matei, care este golgheterul la zi al Ligii secunde cu cinci goluri marcate, a ținut să-și pună în gardă coechipierii în privința adversarului de sâmbătă. „Să nu uităm că Unirea Slobozia a încheiat pe locul 3 ediția precedentă de campionat. Pe noi însă ne motivează poziția pe care ne situăm în prezent și suntem deciși să facem totul ca să rămânem cât mai mult în frunte. În ce mă privește, mă simt excelent la Suceava, toată lumea m-a ajutat să mă integrez foarte bine în colectiv, e drept că am avut și norocul să încep sezonul cu dreptul, așa că mă simt adoptat și de public. Titlul de golgheter nu constituie un obiectiv pentru mine, important este să-mi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri”, a precizat Matei.

Tiron e pregătit să debuteze pe Areni

Accidentat în meciul din prima etapă, de pe Litoral, cu Farul Constanța, moldoveanul Valeriu Tiron spune că este refăcut din punct de vedere medical și așteaptă cu nerăbdare să debuteze pe Areni, în fața propriilor suporteri. „Publicul sucevean creează o atmosferă extraordinară și abia aștept să simt pe propria piele încurajările lor. Sunt ok din puncte de vedere medical și mental și sunt de asemenea dornic de muncă și să demonstrez că pot fi util echipei. Sper să mă impun cât mai repede și să joc cât mai bine, iar Suceava să reprezinte o rampă de lansare pentru mine, visul meu fiind să evoluez în Liga I și mai apoi în Europa”, a mărturisit internaționalul de tineret din Republica Moldova, care se autocaracterizează ca fiind un fotbalist tehnic, altruist, de viteză, căruia îi place să ajute echipa cu goluri și pase decisive.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă