Rapidiști cu ghinion. Cinci jucători ai echipei sucevene s-au accidentat în mai puțin de o săptămână

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 12:43 Liga 2
Rapidiști cu ghinion.** Cinci jucători ai echipei sucevene s-au accidentat în mai puțin de o săptămână

Meciurile de pregătire disputate în această perioadă nu i-au scutit pe fotbaliștii echipei Rapid CFR Suceava de accidentări. Astfel, cinci dintre componenții echipei locale sunt loviți sau au probleme medicale, dintre toți fundașul Claudiu Velescu având cea mai gravă accidentare. Fotbalistul sucevean s-a operat ieri la Spitalul Județean după o disjuncție de gradul trei la umăr, dar și o ruptură de mușchi la picior, probleme ce-l vor ține o perioadă mai lungă departe de teren.

La meciul de sâmbăta trecută cu Bucovina Pojorâta s-a accidentat și Răzvan Bâgu, sportiv ce a acuzat dureri la un genunchi și urmează să facă un RMN pentru a vedea exact ce are, el având probleme mai vechi la acel genunchi. La ultimul meci de pregătire, cel de la Ițcani cu FCM Dorohoi, Sascha Marinkovic a acuzat și el dureri la genunchi și a ieșit din teren, urmând să afle exact cauza durerii după un examen RMN.

Un al treilea jucător cu probleme la genunchi este fundașul Florin Plecanciuc, fotbalist ce s-a accidentat la faza golului marcat de FCM Dorohoi, când uriașul atacant al adversarilor a căzut peste el, medicul recomandându-i repaus total până luni. Al cincilea jucător cu probleme din lotul Rapidului este Dorin Semeghin, ce se confruntă cu o răceală și a lipsit la ultimul meci test, partidă la care a revenit în teren atacantul Mircea Negru, jucător ce s-a confruntat și el cu o răceală mai serioasă.

Cei cinci nu vor face astăzi deplasarea la Piatra Neamț, acolo unde Rapid CFR Suceava are programat de la ora 15:00 un meci de pregătire în compania echipei din primul eșalon, Ceahlăul Piatra Neamț.

În aceste zile, oficialii echipei sucevene se află în discuții cu mai mulți jucători din țară pentru postul de fundaș central și speră ca săptămâna viitoare să ajungă la o înțelegere cu unul dintre ei, cele mai mari șanse avându-le un fundaș de 27 de ani cu experiență, ce a mai evoluat în Liga a II-a.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă