Haos la ACS Poli înaintea derby-ului cu ASU Poli. Ștefan Nanu are puțini jucători la antrenamente, iar căpitanul și-a spart nasul la o nuntă: „Nu există așa ceva. Tu, ca fotbalist profesionist”. Toți antrenorii ofertați au refuzat să vină la Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 17:19 Campionat
Haos la ACS Poli înaintea derby-ului cu ASU Poli.** Ștefan Nanu are puțini jucători la antrenamente, iar căpitanul și-a spart nasul la o nuntă:
  • ACS Poli se scunfundă săptămânal, cu tot mai multe probleme și situații deloc onorante pentru o echipă, fie ea și de Liga a 2-a. Înaintea derby-uluicu ASU Politehnica, miercuri, la antrenament au fost doar 12 jucători. Spre exemplu, Octavian Drăghici și-a fracturat piramida nazală la o nuntă. Antrenorul Ștefan Nanu, repus în funcție după patru zile, spune că a dorit să lase echipa mare pe mâna altui tehnician, dar a revenit pentru că toți cei ofertați au refuzat.

 

Joi, cu două zile înainte de meciul cu ASU Politehnica, Ștefan Nanu a făcut antrenament cu 16 jucători, deoarece i-a avut la dispoziție pe juniorii care miercuri au avut meci de Cupa României, Miercuri însă, sub conducere a avut doar 12 fotbaliști.

„E un meci al orgoliilor. Sunt două echipe care se numesc Poli. Două echipe care vor să câștige. Din punctul meu de vedere, ASU are moralul mai bun, pentru că au mai multă liniște din punct de vedere al clasamentului. Ne așteaptă un joc greu, toate meciurile vor fi grele. Suferim foarte mult la selecția lotului. La început de campionat s-a făcut o selecție greșită. Nu trebuia să se renunțe la jucătorii cu experiență. Ieri au fost la antrenament 12 jucători, am avut trei juniori care au avut meci în Cupa României, azi am avut 16.  Ei se plâng de partea fizică, dar eu nu cred că este așa o problemă. Am lucrat în Olanda și acolo nu se pune accent, se lucrează numai cu mingea”, a declarat Nanu.

Jucătorii accidentați și excluși din lot

Octavian Drăghici și argentinianul Rudolf Avaro au probleme medicale, ceea ce Nanu spune și despre Bocșan. Sursele Liga2.ro spun încă că fundașului i s-a propus rezilierea contractului, iar Velcotă a fost exclus din lot pentru că ar fi depus memoriu.

„Din păcate, la noi sunt unele probleme de lot. Mă refer la Drăghici, jucător profesionist. A avut nuntă sâmbătă. S-a urcat pe un scaun să danseze, a căzut de pe scaun și-a făcut fractură de piramidă nazală. Nu există așa ceva! Tu ca jucător profesionist, să te urci pe un scaun, să cazi în halul ăsta. Cum a căzut și să faci fractură de piramidă nazală. Ne confruntăm cu Santiago, care are ligamentele încurcișate rupte, Bocșan, care are probleme medicale. Velcotă a fost exclus din lot prin decizia Consiliului Director. Habar n-am, mi s-a comunicat doar”, a precizat Nanu despre cei care lipsesc.

Nimeni nu vrea să o antreneze pe ACS Poli

Nanu spune că, sâmbătă, el a decis să renunțe la calitatea de antrenor principal, dar a revenit la echipă, deoarece cei ofertați au refuzat să preia echipa.

„După meciul de la Petroșani, eu am anunțat președintele că renunț. Nu se poate, 60 de minute să joci, după care apar probleme de organizare. Individual se fac greșeli necunoscute. Penalty când nu e nimeni în careu și dai peste picioare, dai cu mâna, și altele și altele. Am zis să găsească un antrenor care poate schimbă ceva. Am opt jocuri aici în care 60 de minute ne dominăm adversarul, ne creeăm ocazii, iar apoi se schimbă ceva. Din păcate, nu a venit nimeni. Dacă era lapte și miere aici, era bătaie pe acest scaun. Am venit cu sufletul să facem o treabă bună. M-au convins domnul primar și unii dintre suporteri să rămân până la iarnă, pentru că situația este grea. S-a vorbit cu anumiți oameni de fotbal să vină, dar toată lumea refuză”, a precizat Ștefan Nanu.

Prețul biletelor s-a schimbat

Instabilitatea de la ACS Poli se vede și în anunțurile oficiale ale clubului. După ce Nanu a fost repus în funcție la patru zile de la anunțul înlocuirii, la o zi, clubul a schimbat prețul biletelor la meci. Miercuri s-a anunțat că accesul general e 25 de lei, iar acest lucru a stârnit un val de comentarii nemulțumite pe pagina de facebook ACS Poli. Joi, s-a anunțat că accesul general va fi 15 lei.

ACS Poli are 5 puncte și ocupă locul 19, penultimul în Liga a 2-a. Cu 17 puncte, ASU Politehnica e pe locul 11. Meciul direct dintre cele două echipe timișorene nu va fi televizat și se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Electrica, în cadrul etapei a 13-a.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 17:19 Campionat
Pe aceeași temă