Rapid vrea să joace în Liga a II-a: „Am făcut oficial o hârtie pentru a fi înscriși”

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 19:22 Liga 2
Rapid vrea să joace în Liga a II-a:**

TAS a dat peste cap Liga I după ce a decis ca Rapid să fie exclusă din competiție, iar locul său să fie luat de Concordia Chiajna.

Nicolae Cristescu a anunțat că astăzi a depus actele pentru a înscrie echipa în Liga a doua. Există o problemă, termenul limită până la care se făceau înscrierile pentru Liga 2 fiind 15 iulie. În cazul în care echipa nu va fi acceptată, Nicolae Cristescu a anunțat că este posibil să se retragă!

„Am făcut oficial o hârtie pentru a fi înscriși în Liga a doua. Vreau să ne unim forțele, eu și dl. Zamfir, iar cei care au greșit trebuie să plătească. În afară de Dumnezeu nu mi-e frică de nimic, mai ales când e vorba de dreptatea mea. Sub nicio formă nu accept ca Rapid să dispară.

Nu ne îndreptăm împotriva lui Mircea Sandu, el nici nu a votat. Am avut o discuție azi cu jucătorii. Mi-au spus că nu vor să plece. Nu știm de unde le vom da banii, noi nu putem să le reziliem unilateral. Să plătească cei care au făcut aceste abuzuri!

Dacă nu înscrie echipa Rapid în Liga 2 și se continuă cu abuzurile astea, e posibil să renunțăm. E mult prea mult. De 3 luni de când am intrat în infernul ăsta cred că am îmbătrânit cu 20 de ani”, a spus Nicolae Cristescu la Digi Sport.

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 19:22 Liga 2
Pe aceeași temă