Rapid se află în imposibilitatea de a completa foaia de joc la derby-ul de la Pitești. Apoi urmează meciul cu liderul

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 11:51 Liga 2
Rapid se află în imposibilitatea de a completa foaia de joc la derby-ul de la Pitești.** Apoi urmează meciul cu liderul

Săptămâna aceasta, în decurs de doar trei zile, Rapidul va da piept cu cele mai puternice echipe din campionat. Miercuri, rapidiștii vor evolua în etapă intermediară pe terenul celei de-a doua clasate, Academica Argeș, urmând ca sâmbătă să primească pe Areni vizita liderului, FC Voluntari. Programarea nu pare să-i avantajeze deloc pe „alb-vișinii”, în condițiile în care ei vor avea parte de o deplasare dificilă, la Pitești, revenirea în Suceava urmând să se producă după miezul nopții de miercuri spre joi, în vreme ce ilfovenii vor sta în etapa a 20-a.

Mai mult, sucevenii trebuie să facă față și gravelor probleme de lot, care în loc să se rezolve parcă se amplifică de la un meci la altul. Astfel, Rapidul are nu mai puțin de șapte indisponibilități pentru confruntarea cu Academica, așa că va fi în imposibilitatea de a completa în totalitate foaia de joc, care în mod normal trebuie să cuprindă numele a 18 jucători.

Dintre accidentați, în cea mai gravă situație se găsește Dorin Semeghin, care încă este internat în spital și are șanse infime de a mai apărea pe gazon în actuala ediție de campionat. Velescu a început de ieri recuperarea după operația suferită la umăr, fiind așteptat să reia antrenamentele fizice peste aproximativ 10 zile. Bîgu, care n-a mai jucat un meci oficial din luna octombrie a anului trecut din cauza unei leziuni la ligamentul genunchiului, speră să fie bun de joc peste aproximativ două săptămâni, în vreme ce Plecanciuc și Spătar ar putea să se refacă din punct de vedere medical până la confruntarea de sâmbătă, de pe Areni, cu FC Voluntari. În ceea ce îl privește pe Sfrijan, acesta a reintrat ieri în programul echipei după o pauză de trei săptămâni, dar are șanse minime de a apărea pe teren în partida de la Pitești.

Ultimul absent din tabăra sucevenilor pentru disputa cu Academica este mijlocașul Gheorghiciuc, care a încasat în partida cu SC Bacău cel de-al patrulea cartonaș galben și a fost suspendat pentru o etapă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă