FC Brașov e decimată pentru meciul cu Academica Clinceni. Patru jucători sunt suspendați, iar altul și-a reziliat contractul

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 13:31 Liga 2

Probleme mari pentru stafful tehnic al „stegarilor” pentru meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni. După remiza albă de vineri seara, 0-0 cu CS Mioveni, jucătorii lui FC Brașov au primit trei zile libere, astfel că primul antrenament din această săptămână a avut loc abia ieri. Pe lângă problemele cunoscute cu care se confruntă clubul, antrenorii lui FC Brașov au mari bătăi de cap pentru alcătuirea lotului pentru meciul de sâmbătă, în condițiile în care patru jucători sunt suspendați. Este vorba de fundașul central Andrei Poverlovici, fundașul dreapta Robert Băjan, dar și mijlocașii Paul Iacob și Iulian Popa.

Cum Băjan și Paul Iacob sunt titulari de bază ai echipei, ținând cont de regula cu cei trei jucători U21, pentru meciul de sâmbătă, stafful tehnic al „stegarilor” va miza, cel mai probabil, pe Răchișan, Angelescu și Cristil. Un alt jucător U21, mijlocașul Tripșa este în continuare incert. În aceste condiții, miercuri vor mai fi aduși la antrenamente încă doi juniori, Popescu și Mitrică.

Căucă și-a reziliat contractul

În altă ordine de idei, la începutul acestei săptămâni, portarul Bogdan Căucă și-a reziliat contractul cu FC Brașov. Nemulțumit că a fost folosit foarte puțin în acest campionat, Căucă a cerut rezilierea contractului, iar cererea jucătorului a fost acceptată, astfel că fotbalistul a predat deja echipamentul. „M-am săturat, chiar nu mai puteam sta la FC Brașov. Nu știu ce voi face în continuare, sper să-mi găsesc un angajament din vară”, a spus Căucă, a cărui cotă s-a prăbușit în ultimul sezon, asta după ce în urmă cu un an se afla în atenția Astrei.

Căucă este al doilea jucător care lasă FC Brașov în timpul returului, primul fiind atacantul Sergiu Istrati, plecat după meciul cu Dacia Unirea Brăila.

Sâmbătă, în etapa a 35-a a Ligii 2, FC Brașov joacă de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă