Florentin Petre are probleme de efectiv și pentru importantul meci cu CS Balotești. Foresta are nevoie disperată de puncte

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 11:52 Campionat
Florentin Petre are probleme de efectiv și pentru importantul meci cu CS Balotești.** Foresta are nevoie disperată de puncte

După două înfrângeri consecutive, în deplasare cu CS Mioveni și pe Areni cu FC Hermannstadt, care au avut drept consecință coborârea sub linia retrogradării, Foresta are parte în runda următoare de un meci deosebit de important, considerat de șase puncte, urmând să se confrunte cu ilfovenii de la CS Balotești, pe terenul acestora. Întrucât gruparea antrenată de Augustin Călin va disputa astăzi, în deplasare, restanța cu Pandurii Târgu Jiu, meciul Forestei de la Balotești va avea loc duminică, cu începere de la ora 11:00.

Profitând de vremea bună, antrenorul Florentin Petre a susținut ultimele ședințe de pregătire pe stadionul Areni. Oricum, tehnicianul grupării sucevene nu este scutit de probleme înaintea duelului cu CS Balotești, având mari bătăi de cap din cauza problemelor de efectiv. În condițiile în care lotul Forestei este și așa redus din punct de vedere numeric și valoric, sucevenii nu vor putea conta în partida din etapa a 29-a pe aportul a patru jucători importanți.

Mijlocașul central Vasile Dănilă și apărătorul lateral Mihai Mușea sunt în continuare accidentați, în vreme ce francezul Wilhem Renquin și juniorul Ruben Sumanariu sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

În acest moment, trupa pregătită de Florentin Petre ocupă poziția a 17-a în ierarhia Ligii a 2-a, fiind la trei puncte sub linia retrogradării, cu 10 runde înainte de final. CS Balotești are 30 de puncte și e pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 11:52 Campionat
Pe aceeași temă