Rapid nu-l vrea pe Dragomir președinte: „Nu l-am ofertat”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2013, 14:13 Liga 2
Rapid nu-l vrea pe Dragomir președinte:**

UPDATE: Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir se auto propune președinte la Rapid. Acesta a declarat pentru digisport.ro că nu ar refuza o ofertă venită din Giulești.

„Rapid mi s-ar potrivi ca o mănușă, mai ales că eu am iubit Rapidul toată viața. M-aș duce într-o situație în care să fie bani pentru a aduce jucători de valoare și să ne batem la titlu. Nu m-aș duce în situația actuală, când se trăiește de pe o zi pe alta”, a declarat Dragomir pentru Digi Sport.

Patronul Rapidului, Adrian Zamfir neagă însă orice discuție cu fostul președinte LPF și spune că nu se pune problema ca el să ajungă în conducerea administrativă a clubului. „Nu am stat de vorbă cu Dumitru Dragomir și nu l-am oferat să vină președinte la Rapid”, a declarat Zamfir pentru ProSport.

În perioada în care Dumitru Dragomir a fost președinte la LPF, Rapid a fost printre cele mai suspendate echipe din România. Giuleștenii au fost nevoiți să joace peste 15 meciuri fără spectatori. În plus au fost amendați aproape la fiecare partidă disputată pe teren propriu  pentru că fanii l-au contestat chiar pe Dumitru Dragomir.  Tot în Giulești , 15 suporteri rapidiști au făcut greva foamei în toamna trecută, în semn de protest față de abuzurile comise de Dragomir la Ligă.

Articol scris de Victor STOICESCU


 Dumitru Dragomir a pierdut alegerile de la LPF în fața lui Gino Iorgulescu, însă este informat cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Iată că fostul șef al LPF nu duce nici lipsă de oferte, iar de curând se pare că i-a fost propusă funcția de președinte executiv la Rapid, club ce se află momentan în liga secundă și care își propune ca de la anul să evoluate din nou în primul eșalon al fotbalului românesc.

Dragomir spune că se gândește la această posibilitate, însă pentru a accepta are nevoie de câteva garanții financiare, mai ales că vrea să se lupte la titlu în doi ani după promovare.

„Rapid mi s-ar potrivi ca o mănușă, mai ales că eu am iubit Rapidul toată viața. M-aș duce într-o situație în care să fie bani pentru a aduce jucători de valoare și să ne batem la titlu. Nu m-aș duce în situația actuală, când se trăiește de pe o zi pe alta.

Eu nu sunt obișnuit să nu dau la salariați salariile. Nici la Ligă n-am întârziat niciodată în 21 de ani. Am stat 21 de ani, nu 17 la Ligă. Aici nu i-am întârziat niciodată pe salariați, la fel și în construcții, n-am întârziat o zi. Nu înțeleg cum lași un fotbalist 4-5 luni fără să-i dai nimic, familia lui nu trebuie să trăiască?

Dacă m-aș duce vreodată la Rapid, m-aș duce doar în situația în care aș putea ca în doi ani să iau titlul. Eu nu mă duc decât la performanță. Dacă am fost toată viața vultur, nu pot să mai fiu cioară acum. Mai bine îmi văd de construcțiile mele.”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Digi Sport.

Marius ANGHEL 03 Dec. 2013, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă