Rapid își face bagajele pentru Liga a II-a, derby-ul se anulează! Ce se va întâmpla cu biletele deja cumpărate

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:55 Liga 2
Rapid își face bagajele pentru Liga a II-a, derby-ul se anulează!** Ce se va întâmpla cu biletele deja cumpărate

LPF și FRF au fost informate vineri de către TAS să pună în aplicare imediat decizia de retrogradare din Liga I a formației Rapid și de înscriere imediată a echipei Concordia Chiajna în primul eșalon fotbalistic al țării. În consecință, cel mai probabil vor fi anulate rezultatele înregistrate de giuleșteni în cele două etape scurse de la startul noului sezon, iar ilfovenii vor prelua programul grupării de lângă Podul Grant.

Aceste decizii vor fi luate în urma unei adunări extraordinare a Comitetului Executiv, care se va produce în cel mai scurt timp și care va trebui să stabilească și dacă meciul pe care Rapid trebuia să-l dispute sâmbătă contra Stelei, de la ora 21:00, va mai avea loc.

Până atunci, steliștii s-au antepronunțat și au postat pe site-ul oficial primul mesaj după multă vreme, unul în care anunță sec faptul că elevii lui Reghecampf vor juca pe Național Arena împotriva Chiajnei. În altă ordine de idei, site-ul și-a informat suporterii cu privire la tichetele deja achiziționate pentru jocul de mâine:

„Clubul nostru le multumeste suporterilor care au achizitionat bilete pentru partida cu Rapid si ii asteapta la stadion, accesul urmand sa se faca pe baza tichetelor deja eliberate.
 
In alta ordine de idei, suporterii care si-au achizitionat bilete pentru partida cu Rapid si nu vor dori sa participe la cea cu Concordia Chiajna au posibilitatea de a-si recupera banii de la casele de bilete de la National Arena, pana la inceperea partidei.
 
De asemenea, suporterii Rapidului care si-au achizitionat bilete pentru jocul de maine nu vor avea acces la meci, tichetele acestora fiind considerate nule si inlocuite cu cele destinate fanilor Concordiei Chiajna.
 
Toate celelalte servicii asigurate de catre colaboratorii nostri (Jandarmeria Romana, firma de stewarzi, serviciile medicale, ISU) vor ramane valabile, conform intelegerii initiale”.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:55 Liga 2
Pe aceeași temă