Rapid ar fi trebuit să se înscrie în Liga a II-a până la 15 iulie: „Poate ne trimit în liga a cincea după câteva etape”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:57 Liga 2
Rapid ar fi trebuit să se înscrie în Liga a II-a până la 15 iulie:**

Decizia TAS dată astăzi, prin care Rapidul este trimis în liga secundă, iar Chiajna reprimită în Liga I, a bulversat din nou tot fotbalul românesc. Pe lângă faptul ca rapidiștii s-au trezit cu calculele date peste cap, mai există încă o problemă, care ar însemna ca FRF să încalce din nou regulamentul.

Grigore Sichitiu susține că dosarele pentru înscrierea în Liga a II-a trebuiau trimise până pe 15 iulie, așa cum prevede regulamentul. Acum, FRF este pusă în situația de a primi în liga secundă o echipă care a încălcat această regulă.

„Noi suntem convinși că este o dezinformare a TAS-ului, pentru că nu se poate judeca după un regulament care va fi introdus abia din sezonul următor. Este vorba de articolul 20.

Mai este o problemă. Înscrierea echipelor în liga a doua se face până pe 15 iulie, acum ce facem? În regulament scrie clar că dosarele se depun până pe la 15 iulie”, a declarat Grigore Sichitiu.

Oficialului Rapidului a fost completat de Nicolae Cristescu, unul dintre acționarii Rapidului: „Probabil vor găsi o soluție să ne înscrie în Liga a II-a și după câteva etape să vină să ne spună că hotărârea n-a fost legală și să ne trimită în liga a cincea”

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:57 Liga 2
Pe aceeași temă