Rapid a învins din nou FK Csikszereda, iar Daniel Niculae începe să simtă aerul Ligii 1: ”Îmi doresc ca peste o lună să ne bucurăm de promovare alături de suporteri”. Impresiile viitorului președinte al clubului, după ce giuleștenii s-au distanțat de locul 3

Răzvan STÎNGĂ 02 May. 2021, 14:30 Liga 2

În play-off-ul Ligii 2 începe să se contureze o diferență între principalele candidate la promovare, de pe primele două locuri, și restul. După etapa a 6-a, U Craiova 1948 SA și Rapid și-au mărit avansul față de următoarele trei clasate cu trei puncte. Giuleștenii au trecut de FK Csikszereda, cu 2-0.

Daniel Niculae, viitorul președinte al Rapidului, a trăit la intensitate maximă confruntarea cu ciucanii, dar era încrezător pe parcursul meciului că echipa pe care o reprezintă va profita de anumiți pași greșiți făcuți de anumite contracanditate la primele două locuri. A remarcat la finalul partidei un joc solid al formației lui Mihai Iosif.

Daniel Niculae: ”Va fi un final echilibrat, un final încins” 

Mai mult, Daniel Niculae este încrezător că partidele  rămase, patru la număr, vor aduce un joc și mai bun și că la final se va obține promovarea directă în Liga 1, fie că se va face de pe locul 1, fie că se va face de pe locul 2.

O victorie muncită, o victorie care a venit bine. Noi tot timpul am obținut victorii importante în preajma sărbătorilor pascale, muncite, dar foarte importante, cum a fost și cea din seara asta. Împotriva unei echipe foarte bine așezate, o echipă care a jucat în alt sistem față de meciul tur. Jucători interesanți la Miercurea Ciuc, dar pentru noi importante sunt cele trei puncte care au fost puse în joc.

Ne dau încredere și elan pentru meciurile rămase până la finalul campionatului. Va fi un final echilibrat, un final încins, pentru că vom juca în deplasare meciul următor, contra celor de la Călărași. O echipă la fel de bună, mai ales pe teren propriu. Contează foarte mult și celelalte rezultate, dar până la finalul play-off-ului suntem la mâna noastră.

Dacă vom reuși să ne impunem jocul, să dăm dovadă de pragmatism, cum am dat dovadă și în această seară, cu siguranță vom aduna punctele necesare pentru promovarea în prima ligă”, a declarat Daniel Niculae pentru FC Rapid 1923.

Daniel Niculae: ”Felicit toți băieții, și pe cei care au jucat mai puțin, și pe cei care nu au jucat” 

Daniel Niculae nu a remarcat vreun jucător din perspectivă individuală, și-a păstrat un discurs concentrat pe evoluția colectivă în sine, lăudând și fotbaliștii care au evoluat mai puțin, dar și stafful tehnic condus de Mihai Iosif.

Viitorul conducător al Rapidului a transmis sărbători fericite suporterilor.

Nu vreau să remarc individual pe nimeni și nu o să fac niciodată lucrul acesta. Sunt jucători care fac meciuri bune, jucători care fac meciuri mai puțin bune. Importantă este echipa tot timpul, importante sunt punctele. Interesul colectiv e mai presus ca intereul personal. Felicit toți băieții, și pe cei care au jucat mai puțin și pe cei care nu au jucat.

Felicit stafful tehnic, contează enorm această victorie în perspectiva meciului următor, contra Dunării, pentru că vom avea o săptămână liniștită, cu sărbători liniștite în familie. Le urez și rapidiștilor un Paște fericit, un Paște liniștit și îmi doresc ca peste o lună să ne bucurăm de promovarea echipei în Liga 1”, a mai afirmat Daniel Niculae, la finalul jocului cu FK Csikszereda.

Rapid va juca în etapa a 7-a contra Dunării Călărași, în deplasare 

Patru victorii, un egal și o înfrângere a adunat Rapid în play-off, care au făcut-o să ajungă la un total de 46 de puncte, la trei lungimi de liderul U Craiova 1948 SA. Giuleștenii și-au mărit avansul față de poziția a 3-a, CS Mioveni, la patru puncte după această rundă cu numărul 6.

În etapa a 7-a, Rapid va juca pe teren străin cu Dunărea Călărași, ocupanta poziției a 4-a, cu 39 de puncte. În turul play-off-ului, giuleștenii s-au impus fără drept de apel, cu scorul de 4-1.

Tot în runda a 7-a, în play-off se vor mai juca partidele ASU Poli – U Craiova 1948 SA și FK Csikszereda – CS Mioveni.

Foto: Răzvan PăsăricăSport Pictures și FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-face-inca-un-pas-spre-liga-1-mihai-iosif-e-bucuros-pentru-suporteri-le-am-adus-lumina-in-suflet-pot-sa-bea-un-pahar-de-vin-linistiti-19182635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gemenii-golului-au-recidivat-cu-fk-csikszereda-iar-rapid-se-indreapta-catre-promovarea-mult-dorita-catalin-hlistei-trebuie-sa-continuam-cu-atitudine-si-motivatie-19182633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-pe-punctul-de-a-numi-un-nou-antrenor-sau-a-continua-cu-costel-enache-actualul-principal-pare-ca-e-dispus-sa-ramana-dar-nu-in-orice-conditii-pana-19182526

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 May. 2021, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă