Radu e precaut înaintea meciului cu Buzău

19 Aug. 2009, 15:24 Liga 2
Radu e precaut înaintea meciului cu Buzău

 

Misterul adversarei de sâmbătă a Cetății a fost elucidat marți de FRF, astfel că sâmbătă, pe Areni va veni Gloria Buzău. Deși gruparea din Crâng s-a confruntat cu serioase probleme financiare și în prima etapă nu a fost programată contra vecinilor de la FC Botoșani, Ioan Radu spune că partida de sâmbătă trebuie abordată cu seriozitate maximă. Mai mult decât atât, tehnicianul sucevean crede că probleme buzoienilor din ultima perioadă ar putea să reprezinte un factor mobilizator pentru jucători și aceștia să dea o replică peste așteptări.

 

„Ne așteptam să fie Gloria Buzău echipa pe care o vom întâlni și recunosc că am preferat această formație in detrimentul celor de la CS Otopeni. Sunt convins că Gloria Buzau va veni să ne pună probleme. Indiferent de greutățile prin care trec și de frământările care sunt acolo, Gloria rămâne un club de tradiție, care vine din prima liga și are suficienți jucători de valoare pentru a forma o echipă puternică. Trebuie să ne așteptăm la un joc foarte greu. Trebuie să uităm rezultatul din Ghencea și să ne concentrăm asupra meciului de sâmbătă. Chiar dacă Buzăul nu a jucat încă niciun meci official și pornește cu un pasiv de 8 puncte cred că jucătorii Gloriei vor încerca să răspundă conducerii printr-un joc bun pentru recompensa eforturile de a se achita datoriile către acei jucători”, a declarat Ioan Radu.

 

Despre meciul de sâmbătă a vorbit și Vasile Dicher, cel care la ultima confruntare dintre Cetatea și Gloria Buzău a reușit o „dublă”. Se întâmpla în 2007, însă de atunci Gloria a evoluat două sezoane în Liga I iar Cetatea a trecut din nou prin anonimatul Ligii a III-a. Prezent la conferința de presă de miercuri, Dicher și-a manifestat speranța ca Cetatea să reușească un meci bun contra buzoienilor și să câștige.

 

„Ne așteaptă un meci greu. Am început bine acest campionat și îmi doresc să ținem în continuare tot așa. Cu dăruire și seriozitate sâmbătă putem bifa prima victorie. Suntem o echipă cu mulți jucători tineri și cu toții ne dorim să evoluăm căt mai bine. Mi-aș dori să repet performanța din urmă cu 2 ani, când am marcat două goluri dar să vedem ce va fi pe teren. Vreau fapte, nu vorbe.”, a declarat Vasile Dicher, care a mai spus că în avanposturi se înțelege mai bine cu Mihai Andrieș decât cu Adi Dumitru.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

19 Aug. 2009, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă