Program încărcat pentru Rapid în luna martie. Din cele cinci meciuri, patru sunt cu adversari din play-off

Marius ANGHEL 04 Mar. 2015, 16:41 Liga 2
Program încărcat pentru Rapid în luna martie.** Din cele cinci meciuri, patru sunt cu adversari din play-off

Ca urmare a retragerii din campionat a grupării Unirea Slobozia, Rapid Suceava n-a evoluat în runda inaugurală a sezonului de primăvară, câștigând acel meci din oficiu. În aceste condiții, „alb-vișiniii” vor susține primul meci de campionat din 2015 abia sâmbătă, când vor primi pe Areni replica formației ACS Berceni, echipă care le-a administrat în tur prima și singura înfrângere din actualul sezon.

Sucevenii vor aborda fără doar și poate acest meci cu dorința revanșei, mai ales că programul competițional din luna martie este deosebit de încărcat și de dificil. Astfel, în decurs de doar trei săptămâni, de pe 7 până pe 28 martie, Rapidul va disputa nu mai puțin de cinci jocuri.

Cu adevărat de foc se anunță intervalul 14-21 martie, când fotbaliștii pregătiți de Bogdan Tudoreanu vor primi pe Areni vizita celor de la SC Bacău, apoi vor juca în etapă intermediară pe terenul celei de-a treia clasate, Academica Pitești, urmând să încheie săptămâna cu o confruntare pe teren propriu, împotriva liderului autoritar al campionatului, FC Voluntari. Ultimul meci din luna martie va fi cel cu Gloria Buzău.

„Ne așteaptă o perioadă grea, însă am la dispoziție un lot valoros, așa că mă aștept să facem față cu brio. Sper să repetăm evoluțiile bune din toamna anului trecut și îi asigur pe suporterii noștri că vom aborda toate meciurile la victorie”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 04 Mar. 2015, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă