Prodan: „Au făcut pe ei când le-am dat liber!”

19 Feb. 2009, 15:12 Liga 2
Prodan:**

Noul președinte al clubului CS Buftea, Ana Maria Prodan, folosește metode neconvenționale pentru a-și motiva jucătorii. Potrivit cotidianului Cancan, șefa ilfovenilor i-a șocat pe fotbaliști când i-a anunțat în mijlocul perioadei de pregătire că vor avea liber de Valentine’s Day.

"Le-am făcut o mare bucurie. Practic, când au auzit au făcut pe ei. Pur si simplu nu le venea să creadă, pentru că nu li se mai întâmplase niciodată să primeasca o zi liberă în plin cantonament. În 30 de secunde erau toți gata de plecare", a povestit Prodan.

"Am procedat așa pentru că eu sunt soție de fotbalist și știu ce înseamnă aceste cantonamente. Îmi amintesc ce era în sufletul meu și al lui Laur când nu ne puteam vedea în astfel de zile", a precizat fostul impresar.

În schimb, Ana Maria dorește să primească de Mărțișor, din partea fotbaliștilor, cele trei puncte puse în joc la Ploiești.

"Le-am spus băieților că aștept o victorie la Ploiești, în prima etapă din retur. Mai pregătesc ceva frumos de Marțisor, voi ieși cu toți jucatorii și cu primarul pe străzile din Buftea, pentru a le oferi flori domnișoarelor și doamnelor", a mai spus președintele CS Buftea.

19 Feb. 2009, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă