Probleme la FC Brașov! Primarul Allen Coliban caută soluții și invită în proiect Consiliul Județean Brașov, dar și investitori. ”Suntem în faza în care reașezăm lucrurile”

Adi MARICA 15 Sep. 2022, 17:41 Liga 2
Probleme la FC Brașov! Primarul Allen Coliban caută soluții și invită în proiect Consiliul Județean Brașov, dar și investitori. ”Suntem în faza în care reașezăm lucrurile”

Problemele se țin scai de FC Brașov. Un membru fondar al clubului înființat în vara anului 2021, Serviciul Public de Termoficare Brasov, a anunțat că se retrage!

Serviciul Public Local de Termoficare Brașov se retrage din ACS FC Brașov Steagul Renaște

În vara lui 2021, Consiliul Local al Municipiului Brașov a avizat cesionarea de către nou-promovata CSM Corona Brașov a locului în Liga 2 către Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte, asociație nou-înființată apărută pe temelia ACS Scotch Club. Ulterior, primăria, deținătoarea brandului FC Brașov, îl ceda către noua echipă, care era recunoscută de FRF în competițiile sale drept FC Brașov.

Membri ”noului FC Brașov” erau Consiliul Local Brașov, Serviciul Public de Termoficare Brașov și Direcția de Administrare Infrastructură Brașov.

Doar că, la începutul acestei luni, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) a informat clubul brașovan că se retrage din calitatea de membru al Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște!

Allen Coliban: ”Mergem înainte! Am lansat invitații și către reprezentanții Consiului Județean Brașov”

Primarul Allen Coliban rămâne însă pe poziții și spune că FC Brașov va merge înainte.

Edilul Brașovului anunță că în această perioadă ”suntem în faza în care reașezăm lucrurile”.

”Nu comentez deciziile sau opțiunile altora. Ce se va întâmpla? Mergem înainte! Din momentul în care am resuscitat acest club, intenția a fost felul în care este condus și reprezentativitatea să acopere mai multe arii, atât partea de finanțare publică, cât și parteneri privați care vin alături de club, suporteri, foste glorii. Suntem în faza în care reașezăm lucrurile. Am lansat invitații și către reprezentanții Consiului Județean Brașov, în măsura în care ei vor considera oportun să susțină echipa fanion a orașului. Totodată, suntem într-o fază în care vrem să atragem și invităm alături de club orice investitor privat pentru că potențialul este unul mare. Noul ghid de finanțare a fost aprobat, deconturile putând veni începând cu luna august”, a spus primarul Allen Coliban.

FC Brașov, pe locul 12 în Liga 2 după 6 etape

Cu 8 puncte și golaveraj 4-4, FC Brașov se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 2.

În etapa a 7-a joacă în deplasare la Galați, duminică, de la ora 11:00, cu SC Oțelul.

Ieri, FC Brașov a debutat în Cupa României, în Turul 3, învingând cu 5-0, în deplasare, echipa din Liga 3 KSE Târgu Secuiesc și obținând calificarea în Play-off.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/injectie-de-moral-fc-brasov-merge-in-play-off-ul-cupei-romaniei-dupa-o-victorie-la-scor-cu-kse-targu-secuiesc-dan-alexa-ma-bucur-ca-atacantii-au-reusit-sa-inscrie-19245444

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-intalneste-satelitul-neoficial-al-fcsb-in-etapa-a-7-a-patru-jocuri-au-loc-saptamana-viitoare-inclusiv-cel-al-lui-dinamo-in-nocturna-la-buzau-campionatul-e-oprit-apoi-pentru-prima-data-19245089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-e-primul-antrenor-din-liga-2-suspendat-in-acest-sezon-in-urma-cumulului-de-cartonase-galbene-aproape-jumatate-din-principali-au-fost-avertizati-de-arbitri-19245094

Adi MARICA 15 Sep. 2022, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă