Injecție de moral! FC Brașov merge în Play-off-ul Cupei României după o victorie la scor cu KSE Târgu Secuiesc. Dan Alexa: ”Mă bucur că atacanții au reușit să înscrie“

Marius ANGHEL 15 Sep. 2022, 00:37 Cupa României

FC Brașov s-a calificat în Play-off-ul Cupei României după o victorie fără emoții obținută pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, ultima clasată din Seriaa 5-a a Ligii 3 după trei etape, scor 5-0 (2-0).

Echipa lui Dan Alexa a deschis scorul după autogolul lui Locotus (22), iar bulgarul Milcho Angelov a majorat scorul înainte de pauză (39).

În partea secundă, Angelov a realizat dubla (51), iar Joao Amorim a dus scorul la 4-0, portughezul executând perfect o lovitură liberă de la 18 metri. Pe final, Chică-Roșă, intrat în locul lui Angelov, a stabilit scorul final: 5-0.

Dan Alexa: ”Un joc la discreţia noastră”

La Târgu Secuiesc, Dan Alexa si-a menajat mulți dintre titulari. Astfel, în poartă a fost titularizat în premieră croatul Mikulic. Și cei trei fundași centrali, Lazăr, Marc, Oltean au jucat pentru prima oară împreună. Lazăr a fost retras fundaș central, iar la mijloc au fost titularizat Lascu, Negrean și Joao Amorim, iar în fața lor a evoluat Mitrov. În ofensivă, Alexa a mers pe mâna titularilor de bază, Angelov și Lambrinoc.

”Am tratat jocul serios, mai ales că aveam obiectiv calificarea în turul următor. Am fost favoriţi, trebuia să tratăm serios acest joc, pentru că în meciurile de Cupă au fost atâtea şi atâtea surprize. Mă bucură evoluția jucătorilor și că atacanţii au reuşit să înscrie. Am suferit din punctul ăsta de vedere în acest început de campionat. Un joc la discreţia noastră”, a spus Alexa.

Înainte de meci, Dan Alexa o considera pe KSE Târgu Secuiesc, ocupanta ultimul loc în Seria a 5-a, cu doar un punct acumulat în primele trei etape, drept o echipă cu pretenții la promovare în Liga a 2-a!

FC Brașov în meciul cu KSE Târgu Secuiesc: Mikulic – R. Lazăr (M. Burlacu 58), Marc, Tud. Oltean – Lascu, Negrean (Saim Tudor 61), Joao Amorim, Kirilenko (Dumbravă 60) – Mitrov – Lambrinoc (Cociș 70) Angelov (Chică-Roșă 70)
Antrenor: Dan Alexa

Declarația lui Dan Alexa după KSE Târgu Secuiesc – FC Brașov 0-5:

https://www.youtube.com/watch?v=SUA0kON-lqc

foto și video: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-intalneste-satelitul-neoficial-al-fcsb-in-etapa-a-7-a-patru-jocuri-au-loc-saptamana-viitoare-inclusiv-cel-al-lui-dinamo-in-nocturna-la-buzau-campionatul-e-oprit-apoi-pentru-prima-data-19245089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-e-primul-antrenor-din-liga-2-suspendat-in-acest-sezon-in-urma-cumulului-de-cartonase-galbene-aproape-jumatate-din-principali-au-fost-avertizati-de-arbitri-19245094

Marius ANGHEL 15 Sep. 2022, 00:37 Cupa României
Pe aceeași temă