Probleme la FC Brașov: clubul a primit interdicție la transferuri de la FIFA! Un jucător care nu a evoluat niciun minut în echipa lui Dan Alexa a câștigat procesul și are de primit o mică avere

Adi MARICA 23 May. 2023, 17:08 Liga 2
Probleme la FC Brașov: clubul a primit interdicție la transferuri de la FIFA! Un jucător care nu a evoluat niciun minut în echipa lui Dan Alexa a câștigat procesul și are de primit o mică avere

FC Brașov avea planuri mari pentru noua perioadă de mercato, însă a apărut un mare obstacol, interdicția de a face transferuri. A primit interdicție la transferuri din partea FIFA, din cauza unui transfer extrem de ciudat.

Un jucător care nu a evoluat niciun minut în sezonul recent încheiat de Liga 2 a dat clubul în judecată la FIFA și a câștigat.

Este vorba de Adis Hodzic, un fundaș dreapta cu dublă cetățenie, slovenă și bosniacă.

Adis Hodzic: a venit, a semnat, a plecat!

La mijlocul lunii iulie 2022, Hodzic ajungea la Brașov. Dan Alexa își dăduse acordul pentru aducerea jucătorului, iar președintele Marin Mitran semna contractul cu fotbalistul în data de 15 iulie 2022, când era și prezentat oficial pe siteul clubului.

”Sunt foarte fericit și mândru să fac parte din lotul lui FC Brașov. Am auzit lucruri bune despre club și am văzut câteva lucruri interesante în prima zi de pregătire. Atmosfera este grozavă, iar colegii m-au primit foarte bine. Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată, o voi justifica prin jocurile pe care le voi disputa la Brașov. Am găsit un club foarte bine organizat. Sunt sigur că vom juca bine și vom lupta pentru a fi în fruntea clasamentului. Voi încerca să fac tot posibilul pentru ca clubul să obțină rezultate bune și să își îndeplinească obiectivele în acest sezon. Voi da tot ce e mai bun pe teren și în afara lui. Cred că pregătirea și sezonul de aici vor fi grozave”, spunea Adis Hodzic.

Hodzic: ”Respectați contractul!”

Slovenul avea să și joace în amicalul cu Unirea Slobozia, iar randamentul jucătorului avea să fie unul mai mult decât modest.

Alexa s-a lămurit rapid de calitățile jucătorului și i-a anunțat pe șefii clubului că nu are nevoie de acesta. Doar că Hodzic nici nu a vrut să audă de varianta rezilierii contractului.

”Am contract semnat pe un an așa că trebuie să-l respectați!”, a fost răspunsul lui Hodzic.

Deși au fost negocieri cu jucătorul și agentul acestuia, ce două părți nu au ajuns la un acord. Hodzic s-a adresat la FIFA, unde a avut câștig de cauză, iar FC Brașov este bună de plată. Aproape 40.000 de euro pentru un jucător care nu a jucat niciun minut!

FC Brașov arată, astfel, și sub conducerea noului președinte, mult amatorism. Multe litigii a avut clubul și sub conducerea lui Ioan Mărginean.

Probleme și cu Azzouzi și Tesija!

Mai mult, FC Brașov are de plătit restanțe și câtre doi jucători străini care au jucat în sezonul trecut. Este vorba de atacantul olandez Zakaria El Azzouzi și mijlocașul croat Marko Tesija.

Ce doi au de primit salarii restante de la finalul sezonului trecut în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro.

”Ne vom consulta cu avocatul nostru și vom clarifica situația. Vom rezolva problemele”, spune Marin Mitran.

Un lucru este cert, până nu va plăti datoriile, FC Brașov are interzis la transferuri sau legitimări de noi jucători, la strategia pentru noul sezon, unul în care se vrea promovarea, este afectată.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sos-din-partea-frf-parlamentarii-vor-sa-restrictioneze-jocurile-de-noroc-principala-sursa-de-sponsorizare-privata-din-fotbalul-romanesc-ar-fi-foarte-greu-sa-ne-desfasuram-activitatea-ne-v-19271856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-lui-dan-alexa-dupa-un-an-la-fc-brasov-meritam-mai-mult-ce-nota-da-echipei-dupa-acest-sezon-cu-el-antrenor-oferta-pe-care-a-refuzat-o-si-planurile-pentru-noua-editie-a-ligi-19271500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ii-tine-pumnii-lui-hagi-sa-invinga-fcsb-si-sa-castige-titlul-in-superliga-la-inceput-mizam-pe-cfr-dar-farul-este-cea-mai-buna-echipa-din-campionat-are-un-fotbal-foarte-bun-pest-19271199

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-poate-ramane-fara-doi-jucatori-importanti-unul-are-oferta-din-portugalia-si-e-mai-mamos-altul-e-greu-de-tinut-19270813

Adi MARICA 23 May. 2023, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă