Primarul Năvodariului cheamă suporterii la stadion să petreacă promovarea alături de Săgeata!

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 18:20 Liga 2
Primarul Năvodariului cheamă suporterii la stadion** să petreacă promovarea alături de Săgeata!

Ieri, la finalul unei ședințe a Consiliului Local, primarul Năvodariului, Matei Nicolae, a ținut să le spună colegilor din primărie să fie alături de echipa orașului, Săgeata, la ultimul meci pe care aceasta îl dispută în fața propriilor suporteri. Primarul a făcut apel către cetățenii orașului, cerându-le să vină la stadion pentru a-i încuraja în meciul cu Dunărea Galați și la final să sărbătorească promovarea în Liga I.

„Eu zic că o să obținem victoria și cred că băieții se vor mobiliza pentru acest lucru. Ar fi o reușită a orașului Năvodari și Consiliului Local care a susținut financiar și moral pe Săgeata Năvodari. Ne-am bătut cu aproape toate echipele care erau reședință de județ: cu Constanța, cu Suceava, cu Botoșani, cu Tulcea, cu Brăila, cu Slobozia, cu Galați și cred că valoarea orașului Năvodari va crește dacă vom promova în prima ligă. De asemenea, am discutat și cu câțiva investitori, sponsori, care s-au aliat efortului nostru financiar ca să putem face față pentru prima ligă. Noi avem o convenție cu Oțelul Galați până aducem stadionul la standardele pe care le impune Federația Română de Fotbal, dar avem și alternativa de a juca meciurile de acasă pe stadionul Farul. Trebuie să punem nocturnă, să avem un minim de 7.000 de locuri, noi îl facem de 8.500. Deci șase luni, poate chiar un an de zile, depinde cum ne mișcăm și noi, probabil o să jucăm la Galați sau la Constanța. Sper să facem o figură frumoasă, așa cum au făcut-o cei de la Urziceni și am încredere că așa va fi. Năvodariul are 41.000 de locuitori, iar  Urziceniul avea 12.000 când echipa juca în Liga Campionilor.”, le-a explicat primarul colegilor din C.L Năvodari.

Joi, cu începere de la ora 18:00, elevii antrenorului Mihai Guliu întâlnesc Dunărea Galați, pe stadionul Flacăra, din Năvodari. Cu o victorie, năvodărenii promovează matematic în Liga I.

Articol și foto de Alexandru RAITA
 

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă