Primăria a preluat Petrolul

12 Jul. 2009, 12:58 Liga 2
Primăria a preluat** Petrolul

S-au încheiat negocierile dintre reprezentanții FC Petrolul și cei ai Primăriei Ploiești și s-a ajuns la un numitor comun pentru preluarea acestei structuri sportive de către municipalitate.

 

Pentru un an, echipa va funcționa tot pe structura SC FC Petrolul (cea din acest moment), foștii proprietari urmând să rămână acționari. În această perioadă, ei au datoria de a lămuri situația financiară a clubului, în momentul de față existând unele restanțe la bugetul de stat, restanțe care trebuie achitate pentru ca preluarea echipei să devină difinitivă.

 

Noutatea constă în faptul că Primăria va conduce, practic, echipa, urmând să fie numit un nou Consiliu de Administrație, for care va fi alcătuit din persoane propuse de reprezentanții municipalității. Cu alte cuvinte, Florin Bercea și Edi Alexandru, doi dintre cei mai contestați oameni de la Petrolul, de către suporteri,  nu vor mai conduce echipa.

 

„ Nu mai există niciun dubiu în acest moment. Primăria a preluat Petrolul și va numi, săptămâna viitoare un nou Consiliu de Administrație, care va fi alcătuit din trei membri. Luni va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești în urma căreia se vor ratifica aceste lucruri”, ne-a precizat Vivi Răchită, cel care este și managerul echipei Petrolul, dar și consilierul primarului Andrei Volosevici pe probleme de sport.

 

Numele, palmaresul, culorile, emblemele și toate celelalte elemente care țin de OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) vor trece în patrimoniul Primăriei după ce consilierii locali din Ploiești vor vota acest lucru în ședința de luni.

 

Sursă: prahovasport.ro
 

12 Jul. 2009, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă