Prima victorie în deplasare pentru Mioveni

13 Apr. 2009, 13:50 Liga 2
Prima victorie în deplasare pentru Mioveni

Dacia a obținut, sîmbătă, prima victorie din acest campionat, într-un meci disputat în deplasare. Galben-verzii s-au impus cu 2-0 (1-0), la Mechel Cîmpia Turzii, prin golurile marcate  de Costin (30) și Badea (60). Partida a fost la discreția argeșenilor, care au dominat din primul și pînă în ultimul minut de joc.

 

În minutul 30, Costin a deschis scorul, după o incursiune pe stînga a lui Ionescu, acesta pasîndu-i la 14 m, iar mijlocașul nostru înscriind cu un șut plasat la colțul lung. În minutul 60, Badea a primit o minge în adîncime și a lobat-o elegant peste portar, de la 16 m, stabilind scorul final.

 

Pentru Dacia au jucat: Ilie – Moșteanu (89 Roșu), Bogdan Stoica, Olteanu, Vladu (46 Dumitrescu) – Enache (55 Marinescu), Costin, Sãndulescu, Neagu – Claudiu Ionescu, Badea.

 

„Jocul a fost la discreția noastrã“

Partida de la Cîmpia Turzii a fost urmãritã din tribune și de președintele clubului, Ion Țuțalã. „Jocul a fost total la discreția noastrã. L-aș remarca pe Bogdan Stoica, în aceastã partidã, dar și Badea s-a bãtut tot timpul acolo, pentru orice minge. Am dominat clar. Gazdele nu au avut nici o ocazie periculoasã la poarta noastrã. În afarã de goluri, am mai ratat ocazii prin Dumitrescuși Badea. De remarcat întreaga echipã, pentru dãruire în acest meci“, spunea Țuțalã. 

 

„Am fãcut un meci bun!“

Directorul sportiv al Daciei,Șerban Gheorghe, declara dupã meci: „A fost o dominare clarã a noastrã. În partea a doua, puteam sã ne desprindem mai clar. Am fãcut un meci bunși important este cã am reușit sã luãm puncte din deplasare, primele din acest retur“.

 

www.curier.ro
 

13 Apr. 2009, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă