Primă de 500 de euro pentru fiecare jucător

23 Aug. 2009, 18:33 Liga 2
Primă de 500 de euro pentru fiecare jucător

Pentru jucătorii Gloriei Buzău victoria obținută sâmbătă la Suceava nu înseamnă numai cele trei puncte, ci și bani. Chiar o sumă destul de frumușică mai ales pe ,,seceta”asta după cum se exprima unul dintre oficialii clubului din Crâng. Fiecare jucător urmează să bage în buzunar câte 500 de euro, prima promisă de omul de afaceri Ionel Turturică, reprezentantul noului finanțator al grupării buzoiene.

 

,,În ciuda faptului că deocamdată nu au fost semnate actele privind preluarea echipei, noi am considerat că baieții trebuie și stimulați financiar. Mai ales că toată săptămâna au fost debusolați neștiind care va fi soarta acestei echipe. Le-am promis înainte de meci că munca lor va fi răsplătită, iar pentru fiecare victorie în deplasare vor încasa 500 de euro așa cum am stabilit și cu noul investitor. Jucătorii au dat dovadă de multă seriozitate și dăruire pe teren obținând trei puncte importante. Au arătat că sunt uniți și puternici reușind să depășească o situație delicată. Merită banii și am încredere că vor obține și alte victorii pentru a repara cât mai repede la , ne-a declarat Ionel Turturică.

 

Acesta a mai precizat că clubul se află în tratative avansate cu o firmă cunoscută pentru ca aceasta să devină sponsorul principal al Gloriei Buzău. Reprezentanții firmei respective s-au arătat dispuși să suporte aproape jumătate din bugetul necesar pe o lună.
 

Articol scris de Adrian Soare
 

23 Aug. 2009, 18:33 Liga 2
Pe aceeași temă