Prezență numeroasă a suporterilor Stelei la Târgoviște: ”Veniți din timp la stadion.” Accesul fanilor ”militarilor”, prin curtea unei instituții, Casa Armatei, și prin doi turnicheți!

Bogdan ISTRATE 19 Apr. 2024, 14:09 Liga 2
Prezență numeroasă a suporterilor Stelei la Târgoviște: ”Veniți din timp la stadion.” Accesul fanilor ”militarilor”, prin curtea unei instituții, Casa Armatei, și prin doi turnicheți!

Steaua joacă sâmbătă, 20 aprilie, la Târgoviște, pe stadionul ”Eugen Popescu”, locul unde a debutat în actual sezon al Ligii 2 cu o remiză obținută in extremis, 1-1 cu Chindia.

Fanii ”militarilor” și-au anunțat prezența în număr mare la meci, așa cum s-a întâmplat și în august, când numărul biletelor cerute de club a depășit cu mult cota de 5 la sută alocată de organizatori. Atunci au fost probleme serioase cu accesul fanilor celor de la Steaua, cei mai mulți cu bilete achiziționate în alte sectoare ale stadionului din Târgoviște, proaspăt reabilitat la acea vreme, dar cu improvizații care ating uneori culmile penibilului.

”Militarii” intră pe la Casa Armatei pe stadionul din Târgoviște!

Intrarea suporterilor Stelei la jocul cu Chindia se face total atipic la Târgoviște, pe un stadion renovat în patru ani exclusiv din fonduri publice.

”Când s-a întocmit proiectul inițial, nici nu s-a luat în calcul că echipele vizitatoare ar putea avea suporteri la Târgoviște, ca să înțelegeți despre ce amatorism a fost vorba. Ulterior, după vizitele LPF și FRF pentru omologarea stadionului, s-a amenajat o cale de acces prin curtea unei instituții publice, Casa Armatei. În zi de meci, e desfăcut lacătul gros de pe porți și fanii pot pătrunde spre cei doi turnicheți prin care intră în sectorul de 370 locuri”, explică surse avizate.

  • 5.000 de lei a fost amenda Stelei după jocul de la Târgoviște, pentru scandările avute de galeria sa
  • Robert Moldoveanu, în minutul 3, din penalty, și Bogdan Chipirliu, în minutul 90+7, au înscris golurile remizei dintre Chindia și Steaua, în prima etapă a sezonului regular.
Prin curtea Casei Armatei din Târgoviște se face accesul în sectorul rezervat suporterilor oaspeți pe stadionul ”Eugen Popescu”

Apelul AS47 înaintea meciului cu Chindia

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) a transmis, joi, un mesaj ferm celor interesați de deplasarea la Târgoviște, pentru a fi evitate problemele din august.

”Avem rugămintea ca cei care nu fac parte din grupuri să vină cu 30 de minute înainte de începerea meciului în fața sectorului stelist, pentru achiziționarea biletelor. Vă rugăm să nu cumpărați bilete pentru alte zone ale stadionului, deoarece acestea nu vor fi valabile la turnicheții de acces în sectorul nostru. De asemenea, vă rugăm să ne scrieți în privat pentru a ne comunica un număr aproximativ de bilete de care aveți nevoie. Prețul unui bilet este de 10 lei”, au scris cei de la AS47.

Galeria Stelei la meciul cu Chindia din prima etapă a sezonului regular de Liga 2, în data de 8 august 2023. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Pustiu la casele de bilete ale stadionului din Târgoviște!

Casele de bilete ale stadionului ”Eugen Popescu” au fost deschise ieri, la ora 10:00, potrivit unui anunț postat de club.

La orele prânzului, nici măcar o persoană nu venise să își achiziționeze tichet pentru jocul programat mâine, netelevizat.

Suporterii sunt supărați după evoluțiile penibile ale echipei din acest sezon, culminând cu cele trei înfrângeri în ultimele patru jocuri oficiale. În ciuda tensiunilor și rezultatelor submediocre, pentru un club care a cheltuit sume imense în acest sezon, săptămânile trecute se vorbea, oficial, despre iminența prezenței la un baraj pentru Liga 1, altul decât cele anunțate prin regulament de FRF.

Steaua are trei puncte în fața Chindiei în Grupa B a play-out-ului Ligii 2. Mihai Ene arbitrează jocul de la Târgoviște

Chindia – Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2.

Înainte de debutul rundei, Steaua ocupă locul 1 în Grupa B, cu 34 de puncte acumulate, precum Concordia Chiajna (locul 2), dar are un meci mai puțin disputat. În play-out, echipa lui Daniel Oprița a trecut cu 2-0 de Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, în etapa a doua a stat, iar apoi a învins cu 4-1 Progresul Spartac, în Ghencea.

De partea cealaltă, Chindia se află pe locul 3 în grupă, cu 31 de puncte. Echipa antrenată de Diego Longo a început play-out-ul cu un 3-2 în deplasare la CS Tunari, iar apoi a pierdut acasă cu Concordia Chiajna (scor 0-1) și în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 0-1).

Meciul de la Târgoviște îl are ca arbitru central pe Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti), iar ca asistenți pe Emeric Tocai (Sibiu) și Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi). Arbitru de rezervă este Ștefăniță Dănilă (Otopeni – Ilfov). Observator de arbitri este Gheorghe Mihalache (Buzău), iar delegat de joc a fost ales Florentin Barbu (Giurgiu).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Bogdan ISTRATE 19 Apr. 2024, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă