Primul meci din sezon, prima oportunitate pentru Bogdan Chipirliu să fie eroul Stelei. Atacantul a scăpat echipa de înfrângere la Târgoviște: ”Nu meritam să pierdem la câte ocazii am avut”

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 14:53 Liga 2

Steaua a smuls o remiză pe finalul partidei cu Chindia Târgoviște, din prima etapă a Ligii 2, din deplasare. A marcat în ultimele minute, prin Bogdan Chipirliu, iar partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

”Militarii” au fost aproape de un debut cu stângul în noua stagiune, dar în cele din urmă și-au trecut în cont și în clasament un punct.

Steaua, punct smuls meritat cu Chindia Târgoviște, în opinia lui Bogdan Chipirliu

Steaua a fost condusă încă din minutul 3, după ce Robert Moldoveanu transformat o lovitură de la 11 metri. Tot autorul golului a obținut faultul, dar l-a păcălit pe arbitrul central Claudiu Marcu, pentru că nu a fost atins de Dean Beța, cel cu care se afla în duel pentru posesie.

Abia în minutul șapte al prelungirilor partidei a egalat Steaua, prin Bogdan Chipirliu, la o fază suspectă de offside. La finalul întâlnirii, atacantul lui Daniel Oprița a punctat că Steaua nu merita să piardă, mai ales date fiind ocaziile pe care le-a avut înainte să egaleze.

Bogdan Chipirliu, reacție după Chindia Târgoviște – Steaua

Chiar dacă nici în acest moment formația din Ghencea nu are dreptul legal de promovare în SuperLiga României, Chipirliu e convins că echipa arată bine și va reuși și în acest sezon rezultate foarte bune, care să o ducă în play-off-ul Ligii 2.

Mă bucur că am egalat pe final, sunt de părere că nu meritam să pierdem acest meci la câte ocazii am avut. Am avut bară, am avut ocazii singuri cu portarul, am avut foarte multe ocazii. Nu meritam să pierdem.

Suporterii sunt tot timpul alături de noi, au fost și la Timișoara, și la Dej, peste tot sunt cu noi. Ne bucură acest lucru și ne împing de la spate.

Sincer, de dreptul de promovare știu doar din ce mai aud și eu în presă, în rest nu știu mai multe. E adevărat că s-au schimbat mulți jucători în această vară, dar, dacă ne luăm după cum am evoluat în acest meci, din primul până în minutul 90, eu spun că avem o echipă bună pentru acest sezon”, a spus Bogdan Chipirliu la microfonul Digi Sport.

  • Steaua, în partida cu Chindia Târgoviște: I. Pop (Mancuso 55′) – Dav. Maftei, Beța (cpt.), Vîrtej, Dobrescu – St. Drăghici, Rober Sierra, Dav. Matei (Frânculescu 55′), Buziuc (Enceanu 71′) – Chipirliu (Bărbulescu 90+10′), Boiciuc (Chunchukov 55′). Rezerve neutilizate: Frânculescu – Raicu, C. Avram, Rz. Florea, Ad. Ilie.

Steaua, meci cu Metaloglobus în etapa a 2-a de Liga 2

Acum, până în etapa a 5-a, două meciuri acasă și două în deplasare va disputa formația din Ghencea, în următoarea ordine: Metaloglobus (acasă), Unirea Dej (deplasare), CSM Alexandria (acasă), CSC Șelimbăr (deplasare).

Următoarea adversară, Metaloglobus, a înregistrat o înfrângere în prima etapă din noul sezon, 0-1 cu CSC Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-impresiile-partidei-cs-mioveni-gloria-buzau-19279576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-continua-la-cs-mioveni-19279575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-herea-a-strans-din-dinti-cu-gloria-buzau-si-a-terminat-jocul-de-debut-la-cs-mioveni-fara-esec-am-suferit-in-multe-momente-in-acest-meci-dar-eu-zic-ca-am-aratat-si-bine-19279571

https://liga2.prosport.ro/liga-4/sorin-stratila-isi-continua-cariera-in-liga-a-4-a-brasov-19279566

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-dragos-militaru-dupa-chindia-steaua-1-1-19279563

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dan-alexa-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-la-tas-procesul-cu-frf-si-a-fost-retrogradata-in-liga-3-19279345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-dobrosavlevici-si-a-exprimat-frustrarea-dupa-remiza-de-la-mioveni-19279503

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă