EXCLUSIV | Președintele Cristian Tănase, aproape de o demisie de la Concordia Chiajna: ”Mă ajung și pe mine toate insuccesele acestea. Mă consider primul vinovat”

Andrei PASCU 03 Nov. 2020, 18:05 Liga 2
EXCLUSIV | Președintele Cristian Tănase, aproape de o demisie de la Concordia Chiajna: ”Mă ajung și pe mine toate insuccesele acestea. Mă consider primul vinovat”

Cristian Tănase, președintele clubului Concordia Chiajna, a fost, marți, 3 noiembrie, invitat la emisiunea ProSport LIVE, unde a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și momentele mai puțin bune în care se găsește echipa pe care o reprezintă.

Șeful Comitetului Director al clubului ilfovean a recunoscut, printre altele, că rezultatele slabe din ultima perioadă l-au făcut să se gândească să plece.

Cristian Tănse: ”Mă ajung și pe mine toate insuccesele acestea” 

Nu doar acum, ci și în trecut, când Concordia Chiajna nu și-a îndeplinit obiectivul. A vrut să-și dea demisia, însă în cele din urmă a analizat și a decis că este mai bine să rămână și să încerce să pună echipa pe picioare.

Ilfovenii sunt și acum într-o astfel de situație, iar la club, în ultima perioadă, se caută tot felul de variante, pentru a urca în clasament. Se ia în discuție inclusiv schimbarea antrenorului, dacă Florin Bratu nu vine cu soluții viabile.

Tănase se consideră principalul vinovat pentru rezultatele și jocul echipei, nefiind de acord cu deciziile pe care le adoptă multe dintre echipe atunci când au momente grele, și dau afară antrenorul sau jucătorii.

”Vrem să redresăm echipa, trebuie să găsim soluții împreună. Colaborăm. Am fost foarte supărat pe jucători și antrenor, pentru că am bătut doar Unirea Slobozia și Pandurii în campionat. Șapte meciuri nu am câștigat, aici e problema. Noi avem două victorii. Când mă uit în sus, mă doare (n.r. – gâtul, face semn către gât)… sunt 15 în sus și doar cinci în jos. Vă dați seama, se vede hăul.

Eu m-am gândit de trei ori să plec de la Chiajna, să fac altceva. Serios. Și recent, campionatul ăsta! Pentru că avem conducere. Efectiv, mă ajung și pe mine toate insuccesele acestea. În mod normal, primul vinovat nu e nici antrenorul, nici jucătorii, în general vorbind. Primul vinovat, întotdeauna, sunt eu. Așa mă consider, primul vinovat, și e normal”, a declarat Cristian Tănase la ProSport LIVE.

Concordia Chiajna are doar două victorii în Liga 2 

Concordia Chiajna nu a reușit decât două victorii în nouă meciuri, în Liga 2. A câștigat doar împotriva celor de la Pandurii și Unirea Slobozia, iar în rest a înregistrat trei egaluri și patru înfrângeri. Ilfovenii sunt departe de locurile de play-off.

Echipa pe care o reprezintă Cristian Tănase are meci în etapa a 11-a cu Ripensia, acasă, sâmbătă, de la ora 11:00. În etapa precedentă, timișorenii au câștigat contra celor de la Turris Oltul, cu 4-2, pe teren propriu.

Concordia Chiajna ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2, după nouă meciuri disputate în 10 etape și 9 puncte acumulate.

Ediția ProSport LIVE cu Cristian Tănase invitat o puteți urmări în întregime în video-ul de mai jos:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-situatia-lui-florin-bratu-la-concordia-chiajna-a-fost-lamurita-cristian-tanase-urmeaza-sa-discutam-toti-zilele-astea-19155707

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-cei-doi-antrenori-cu-care-concordia-chiajna-discuta-pentru-alcatuirea-noului-staff-tehnic-situatia-lui-florin-bratu-19155659

Andrei PASCU 03 Nov. 2020, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă