Președintele Baroian și-a dat demisia

23 Aug. 2009, 16:39 Liga 2
Președintele Baroian** și-a dat demisia

Președintele Petrolului, Tiberiu Baroian, și-a dat demisia din funcție încă înaintea meciului pierdut pe Petrolul, la Snagov, cu scorul de 0-3.
Baroian și-a motivat decizia astfel: „Vivi voia să controleze tot și nu consider că este normal să se întâmple așa. În urmă cu două zile, am avut o discuție telefonică în care a țipat la mine, reproșându-mi că nu am răspuns unui apel mai înainte. Eram în ședință a Consiliului de Administrație atunci și nu aveam cum. I-am răspuns că mă prefac că n-am auzit nimic, iar, a doua zi, am discutat și mi-a spus că nu merge și dacă îmi convine să lucrez așa bine, dacă nu, nu. Așa că am hotărât să-mi dau demisia”, ne-a declarat, de acum fostul președinte al Petrolului.
 

De partea cealaltă, antrenorul Valeriu Răchită spune că președintele Petrolului i-a înșelat așteptările. „Eu l-am adus la Petrolul, dar mi-a înșelat așteptările. Mă așteptam la o implicare mai serioasă, mai profesionistă. Nu știu, poate nu ne înțelegem în materie de fotbal. Eu vreau să mă ghidez după modelul echipelor englezești și consider că este normal ca o singură persoană să decidă”, ne-a declarat Răchită.
 

 

Articol scris de Ciprian RADU

 

23 Aug. 2009, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă