Președinte de Consiliu Județean – antrenor pentru CF Brăila

08 Nov. 2011, 14:45 Liga 2
Președinte de Consiliu Județean** - antrenor pentru CF Brăila

Ciudățeniile din fotbalul autohton nu se termină niciodată. Etapă de etapă există câte un eveniment care șochează și care ne reamintește că nu trăim într-o țară normală.

Astfel, în ultima etapă din Liga a doua, formația CF Brăila a trebuit să apeleze la o soluție de avarie pentru banca de rezerve. Antrenorul Viorel Ion a fost suspendat, iar locul lui a fost luat de nimeni altul decât Președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

Numele acestuia apărea la loc de cinste în dreptul persoanelor care pot lua loc pe bancă, fiind trecut primul. Celelalte locuri au fost completate cu asistenți medicali, maseuri sau responsabili ai clubului brăilean.

Bunea Stancu a condus echipa ca și cum ar face acest lucru de multă vreme. Din indicațiile zgomotoase și gesticulațiile agitate, nu reiese că ar fi avut vreo emoție sau că ar fi fost debutant în această ipostază.

Pe lângă funcția de Președinte al Consiliului Județean Brăila, Bunea Stancu este deține și șefia clubului de fotbal CF Brăila. Prezența lui pe banca tehnică însă a generat rumoare printre spectatorii care l-au recunoscut.

Cu toate că la acest meci Brăila a fost cârmuită de pe bancă de un președinte de Consiliu Județean, care se presupune că are spirit de lider conform poziției ocupate în administrație, iar din tribune de adevăratul antrenor al echipei, Viorel Ion, jucătorii moldoveni s-au întors cu mâinile goale din deplasarea de la Otopeni. Ei au fost învinși cu scorul de 1-0, iar marcatorul singurului gol a fost Ursu în minutul 78.

Rămâne de văzut care va mai fi rolul lui Bunea Stancu și după ce va expira suspendarea lui Viorel Ion. Oare va sta tot pe bancă? Sau va deveni secundul lui „Vioară”?

Articol scris de Gabriel MORARIU

08 Nov. 2011, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă