Zicu le-a rupt filmul buftenilor

25 Mar. 2009, 19:34 Pregătiri, amicale

Zi de sărbătoare la Buftea. Orașul care este mai degrabă cunoscut pentru filmele care sunt produse acolo, decât datorită fotbalului, a primit vizita liderului la zi în Liga I. Echipa locală, CS Buftea, și Dinamo București au oferit localnicilor un meci plăcut, cu patru goluri și alte faze spectaculoase, făcându-i să uite de frigul pătrunzător.

 

Câinii s-au prezentat la meci fără o parte din jucătorii de bază din cauza meciurilor convocărilor la națională sau a accidentărilor. Poate și din această cauză prima care a modificat tabela a fost formația gazdă. Marcu a fost cel care, în minutul 18, marcat spectaculos printr-un șut direct în vinclu. Deloc surprinzător, dată fiind evoluția „câinilor” care s-au întrecut în gafe, tot Buftea a fost cea care s-a aflat la cârma jocului, dar ocaziile pe care le-au avut s-au întors împotriva lor. Astfel, în minutul 38 Dănciulescu a readus egalitatea șutând imparabil din voleu de la marginea careului. După doar trei minute, Zicu este faultat în careu, arbitrul acordă lovitură de pedeapsă și același Zicu duce scorul la 2-1 pentru Dinamo.

 

Partea a doua i-a aparținut în totalitate lui Dinamo, gazdele dovedindu-se neputincioase să mai amenințe poarta apărată, în repriza a doua, de Matache.  Același Zicu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 65, majorând scorul după o centrare excelentă venită de la Simao. Până la final nu au mai apărut ocazii periculoase la nici una din porți și scorul a rămas neschimbat. 3-1 pentru Dinamo și Buftea înregistrează a treia înfrângere consecutivă din 2009.

 

După meci, președintele grupării ilfovene, Ana Maria Prodan, a declarat: „Sunt mulțumită de evoluția băieților. Am reușit să deschidem scorul, dar nu credeam că putem învinge Dinamo. Referitor la evoluțiile din ultima perioadă, normal că nu sunt tocmai mulțumită. Am purtat o discuție mai serioasă cu jucătorii și am încredere în ei. Noi ne-am propus să terminăm campionatul undeva pe la mijlocul clasamentului”.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

 

25 Mar. 2009, 19:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă