Zece goluri în 70 de minute! Noul FC Brașov s-a distrat în primul amical al verii, cu amatorii de la Bod

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 17:57 Pregătiri, amicale

„Stegarii” au cîștigat categoric amicalul cu Victoria Bod, scor 10-1 l Teslaru (Bod) a reușit golul meciului cu o super execuție

În primul meci amical al verii, FC Brașov s-a impus, joi, cu scorul de 10-1 (5-0), pe terenul echipei de Liga a V-a, Victoria Bod. Disputat pe o căldură sufocantă, amicalul a durat doar 70 de minute (două reprize a câte 35 de minute). Golurile „stegarilor” au fost marcate de: Mareș (2), Rusu, Letan, Olteanu, Horia Popa (2), Pamfile, Monea, Suciu, în timp ce gazdele s-au consolat cu golul meciului reușit de Teslaru, șut de la marginea careului direct în vinclul porții lui Căucă.

În acest meci, Bodea i-a trimis în teren pe Căucă – Letan, Hlinca, Ioniță, David – Spătaru, Moraru, Vlad Munteanu, Ianc – Rusu și Mareș. Încă din debutul meciului, Ianc a părăsit terenul accidentat, acesta fiind înlocuit cu Olteanu. La pauză, Letan, Hlinca și Vlad Munteanu au fost înlocuiți cu Botond, Potecu și Horia Popa. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Pamfile, Suciu, Monea și Olaru.

La final, antrenorul secund al „stegarilor”, Mihai Stere, a spus că a fost un antrenament bun, dar și că mai așteaptă câțiva jucători. „Noi suntem o echipă în formare, astfel că avem nevoie și de astfel de jocuri la început. A fost un antrenament destul de bun, mai ales în prima repriză. Căldura sufocantă și faptul că ne aflăm într-o perioadă de acumulări și-au spus cuvântul. Suntem mulțumiți de ce avem acum în lot, dar mai avem nevoie de jucători. Urmează stagiul de pregătire din Poiana Brașov cu multe antrenamente, dar și cu jocuri cu adversari mai puternici decât cei de la Bod”, a declarat Mihai Stere.

Vor să joace meciurile din campionat duminica

Altfel, celebrul Romeo Pașcu a fost într-o formă de zile mari la întâlnirea reprezentanților cluburilor din Liga a II-a cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a avut loc miercuri, la Casa Fotbalului. După ce a glumit în câteva rânduri cu președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba, Pașcu a stârnit și amuzamentul celor din sală, pe tema sistemului cu play-off și play-out. „Văd că se discută mult pe seama acestui sistem cu play-off și «playboy!»”, a spus „Romel”.

Mai mult, Romeo Pașcu a luat cuvântul și i-a solicitat lui Răzvan Burleanu ca FC Brașov să joace toate meciurile din Liga a II-a, duminica. „Domnule președinte, stimați colegi! Vreau să propun ca FC Brașov să joace toate meciurile din Liga a II-a, duminica. Vă rog respectuos să fiți de acord cu solicitarea noastră”, a fost mesajul lui Pașcu. Președintele FRF nu a dat un răspuns ferm, dar a promis că va analiza situația. „O să discutăm, domnule Pașcu”. Semn că negocierile dintre Ioan Neculaie și Simon Maurer continuă. După o primă întâlnire care a avut loc marți, între Ioan Neculaie și trimișii lui Maurer, cele două părți vor avea astăzi o nouă rundă de discuții. Din câte se pare, Ioan Neculaie pare tentat să cedeze clubul. Vineri, cele două părți se vor întâlni din nou.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 17:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă