Ze Kalanga a jucat la Dinamo II!

23 Jul. 2009, 10:15 Pregătiri, amicale

Revenit pe plaiurile mioritice după o vacanță mai mult decât generoasă, Ze Kalanga a ratat cantonamentul din Franța al dinamoviștilor și ca atare a fost trimis să se pregătească la echipa a doua. Deși impresarul jucătorului a susținut că jucătorul nu a putut reveni la timp din cauza problemelor cu viza, nu se poate uita că, în trei ani de când e la Dinamo, angolezul nu a reușit niciodată să revină la timp la pregătiri.

 

Cu o nouă tunsoare, stil mohican, Ze Kalanga și-a făcut "debutul" ieri dimineață sub culorile lui Dinamo II. Titular pe flancul drept, angolezul a impresionat prin pofta sa de joc, ruperile de ritm, dar și prin tehnică. Adversarul direct, giurgiuveanul Damian, a avut o primă repriză grea, fiind pus în dificultate de viteza lui Ze Kalanga și pătrunderile acestuia în forță. De altfel, la una din aceste incursiuni s-a marcat golul al doilea, când dinamovistul l-a servit excelent pe Pavăl, care a pătruns frontal spre poartă și a îndeplinit o formalitate.

 

Lipsa de antrenament și-a spus cuvântul în partea a doua a meciului, când africanul a redus turația motoarelor, fiind înlocuit după aproape o oră de joc. La finalul meciului, Ion Marin, care supervizează activitatea echipei Dinamo II, s-a declarat mulțumit de evoluția lui Ze Kalanga, deși se simte clar lipsa pregătirii.

În altă ordine de idei, tot la echipa a doua a evoluat ieri și Mușat, care a jucat titular în prima repriză fiind schimbat la pauză cu Acsinte.

 

Articol și foto: Mihai ANDRIEȘ

23 Jul. 2009, 10:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă