Vulturar ratează cantonamentul din Turcia. Mijlocașul echipei UTA ajunge, însă, în Cipru, cu naționala. „Nu se pune problema să nu-l lăsăm”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Jan. 2020, 14:38 Actualizat: 22 Jan. 2020, 14:39 Pregătiri, amicale
Vulturar ratează cantonamentul din Turcia.  Mijlocașul echipei UTA ajunge, însă, în Cipru, cu naționala. „Nu se pune problema să nu-l lăsăm”

Stafful tehnic al echipei UTA intră din ce în ce mai tare în jucătorii reveniți din vacanța de iarnă în urmă cu opt zile. La reunirea de pe 14 ianuarie au luat parte 24 de fotbaliști, iar astăzi, 22 ianuarie, transpiră sub comanda lui Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu, 25.

Față de primul antrenament, pe margine a ajuns Bogdan Stancu, care se confruntă cu o nouă problemă musculară ce-l va ține departe de gazon cel puțin două-trei săptămâni. De altfel, utiștii s-au orientat rapid spre un nou fundaș stânga și la Arad a ajuns, de trei zile, greco-albanezul Simo Roumpoulakou. Tot un apărător, Radu Crișan, este cealaltă noutate a „roș-albilor” de la reunire încoace.

Cu Soufiane Jebari, numărul achiziților liderului Ligii a 2-a a ajuns la trei, iar lotul pare complet în momentul de față. De la începutul săptămânii viitoare, ar trebui să intre în program și căpitanul Ciprian Rus, care își petrece ultimele zile în carantină după ce s-a îmbolnăvit de varicelă.

Așadar, sunt 26 de fotbaliști pe care Laszlo Balint intenționa să-i ducă în cantonamentul din Turcia, doar că o convocare la lotul național a mezinului lotului, Cătălin Vulturar (foto), i-a redus din rândurile.

„Chiar dacă un stagiu de pregătire alături de colegii săi seniori, de la club, i-ar fi prins poate mai bine în procesul său de dezvoltare individuală, nu se pune problema să nu-l lăsăm la echipa reprezentativă. E și căpitan la Under 16, deci va merge fără doar și poate în Cipru alături de ceilalți juniori selecționați”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Așadar, clubul UTA a răspuns pozitiv e-mailului de convocare a mijlocașului central de 15 ani la lot. Vulturar va pleca în stagiul de pregătire din Cipru cu naționala pregătită de Daniel Mgoșanu între 1 și 13 februarie. Un alt utist obișnuit cu convocări la lot, portarul Raul Opric, de această dată nu apare printre jucătorii chemați la naționala U18.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Jan. 2020, 14:38 Actualizat: 22 Jan. 2020, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă