Lecce și-a luat trei tineri jucători români, de la UTA, ”U” Cluj și SR Brașov. ”Aştept cu nerăbdare să ajung în Italia şi să încep munca la noua mea echipă”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2020, 17:17 Liga 3
Lecce și-a luat trei tineri jucători români, de la UTA, ”U” Cluj și SR Brașov. ”Aştept cu nerăbdare să ajung în Italia şi să încep munca la noua mea echipă”

Ultima zi a perioadei de transferuri din această vară/toamnă a anului 2020 a adus alte trei treceri ale unor tineri jucători din România către Italia. După Cătălin Vulturar (16 ani), mijlocașul celor de la UTA ajuns la Lecce, la aceeași echipă din Serie B au mers și fundașul Răzvan Pașcalău (16 ani), de la ”U” Cluj, și atacantul Rareș Burnete (16 ani), de la SR Brașov.

Vulturar, Pașcalău și Burnete nu vor evolua la prima echipă a lui Lecce, ci mai întâi la echipa Under 17, însă plecarea lor de la o vârstă atât de fragedă din România în fotbalul italian sunt realizări importante pentru carierele lor.

Rareș Burnete: ”Aştept cu nerăbdare să ajung în Italia”

Rareș Burnete a evoluat până acum la Academica Gheorghe Hagi, Colțea Brașov, iar în această vară, odată cu schimbarea conducerii la SR Brașov, fundașul a trecut și el la trupa din Liga 3.

„Mă bucur că s-a realizat acest transfer. Este un pas înainte în cariera mea. Aştept cu nerăbdare să ajung în Italia şi să încep munca la noua mea echipă. Sunt fericit că am avut şi şansa de a juca la SR Braşov. Mi s-a îndeplinit un vis din copilărie. Le mulţumesc profesorilor care au avut grijă de mine până acum şi le promit că nu îi voi dezamăgi”, a spus Rareş Burnete după concretizarea transferului său la Lecce.

În această săptămână, Rareş Burnete este la lotul naţional U17 al României, iar după încheierea acţiunii va pleca în Italia şi va intra în programul formaţiei Lecce.

„Rareş a fost împrumutat la Lecce, cu opţiune obligatorie de cumpărare în vara anului 2021. Îi mulţumim lui Rareş şi îi urăm succes la noua echipă. După activarea transferului definitiv, cubul SR Braşov va încasa suma proporţională perioadei în care Rareş a fost legitimat”, a declarat Ciprian Jurubescu, managerul general al SR Braşov, fost conducător la Colțea.

US Lecce si-a asigurat azi serviciile altor trei internationali romani. Rares Burnete (CS Colțea 1920 Brașov), Razvan…

Publicată de Catalin Sarmasan pe Luni, 5 octombrie 2020

Marius ANGHEL 08 Oct. 2020, 17:17 Liga 3
Pe aceeași temă