Laszlo Balint are lotul complet pentru cantonamentul din Turcia. Motivul pentru care Vulturar nu mai merge la națională

Marius ANGHEL 30 Jan. 2020, 14:10 Pregătiri, amicale

O schimbare de manager la nivelul naționalei Under 16 a complicat lucrurile și în ceea ce privește convocarea mijlocașului echipei UTA Cătălin Vulturar pentru turneul tricolorilor din Cipru. Procura semnată de ambii părinți pentru părăsirea țării e pe numele fostului manager, iar cum tatăl fotbalistului e plecat din țară e prea complicat să se refacă actele în așa fel încât căpitanul României U16 să răspundă la chemarea selecționerului Daniel Mogoșanu.

Prin urmare, acesta din urmă a convocat la lotul național un alt mijlocaș central de la UTA 2004, pe Cristian Mihai. Acesta are un profil ceva mai ofensiv decât colegul său care a susținut recent probe la Liverpool, urmând să fie plecat în Cipru în perioada 1-13 februarie.

În schimb, Cătălin Vulturar rămâne în programul primei echipe și va efectua cantonamentul din Antalya dintre 2 și 14 februarie. Prin urmare, exceptându-i pe accidentații Coulibaly și Stancu, Laszlo Balint va avea lotul complet la dispoziție pentru cea mai importantă perioadă de pregătire a stagiunii de primăvară, una în care UTA va ataca cu toată puterea promovarea în Liga 1. Mai mult, după plecarea brazilianului Diego Lorenzi, Vulturar a devenit a cincea variantă de mijlocaș central, după Moise, Pușcaș, Isac și Hrezdac, sau, cine știe, prin forma sa sportivă va avansa puțin în preferințele „principalului” utist.

UTA pleacă de duminică în Antalya, unde joacă patru meciuri amicale

Altfel, UTA joacă vineri, de la ora 11:00, pe arena Motorul, ultimul amical înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Turcia. Adversar îi va fi echipa de Liga 3 Crișul Chișineu Criș.

În Antalya, UTA are următorul program de meciuri amicale:

miercuri, 5 februarie, ora 17:00 | UTA – Racing Union (Luxemburg)
sâmbătă, 8 februarie, ora 11:00 | UTA – Yenysey Krasnoyarsk (Rusia, Liga 2)
miercuri, 12 februarie, ora 11:00 | UTA – Arsenal Tula (Rusia, Liga 1)
vineri, 14 februarie, ora 17:00 | UTA – Vorslka Poltav U21 (Ucraina)

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Jan. 2020, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă