Vremea din Turcia strică planurile Universității Cluj. Amicalul cu Slavia Sofia nu s-a putut desfășura

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 15:39 Pregătiri, amicale
Vremea din Turcia strică planurile Universității Cluj.** Amicalul cu Slavia Sofia nu s-a putut desfășura

Universitatea Cluj ar fi trebuit să desfășoare astăzi primul amical programat în stagiul de pregătire din Antalya. De la ora 14:00, echipa lui Bogdan Lobonț urma să o întâlnească pe Slavia Sofia, ocupanta locului 10 din 14 în prima ligă bulgară, însă disputa n-a mai avut loc. Ploaia a dat peste cap programul clujenilor, așa cum a făcut în ultima perioadă și cu toate celelalte echipe din Liga 1 care au făcut cantonamentul în Turcia.

Fiindcă suprafața de joc a terenului unde trebuia să se joace amicalul dintre „U” Cluj și Slavia Sofia a devenit impracticabilă, oficialii celor două echipe au convenit să amâne jocul pentru mâine, în cazul în care vremea va putea permite desfășurarea sa.

„Vremea nu ține cu noi în Alanya, unde, astăzi, s-au întors ploile, iar suprafața de joc a devenit impracticabilă.

După inspectarea terenului, de comun acord cu reprezentanții celor două cluburi, „centralul” partidei amicale dintre FC Universitatea Cluj și Slavia Sofia a decis amânarea întâlnirii, cel mai probabil pentru mâine”, a anunțat „U” Cluj pe pagina sa de faceebok.

„U” Cluj se află de luni în cantonament în Turcia, unde e cazată la hotelul GoldCity, în stațiunea Alanya din provincia Antalya. Bogdan Lobonț are un lot format din 27 de jucători, iar în cele 13 zile de pregătire sunt programate și patru meciuri amicale. Pe lângă testul cu Slavia Sofia, clujenii mai au programate meciuri cu Pyunik Erevan (Premier League, Armenia, pe 1 februarie), Rad Belgrad (Super Liga, Serbia, pe 4 februarie) și FC Montana (Vtora Liga, Bulgaria II, pe 7 februarie).

Foto: fb FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 15:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă