Vremea, bat-o vina! Amicalul cu CSM Focșani, anulat

16 Feb. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Vremea, bat-o vina!** Amicalul cu CSM Focșani, anulat

Vremea nefavorabilă dă mari bătăi de cap antrenorilor Gloriei. După ce din cauza ninsorilor abundente și a drumurilor impracticabile au fost anulate două partide de verificare, cu Conpet Cireșu si Unirea Slobozia, nici meciul cu CSM Focșani nu s-a mai disputat.

Programată ieri, partida cu moldovenii s-a anulat din pricina faptului că buzoienii nu au putut face deplasarea, lotul neputandu-se reuni după minivacanța acordată de Mihai Ciobanu. De altfel, acesta a ajuns de abia astăzi în Crâng. Tehnicianul și-a chemat elevii la un prim antrenament la ora 15.00, urmând ca de mâine să se intre în programul normal.

„Nu este deloc convenabilă această situație. După un cantonament reușit în care am pus bazele pe acumulările fizice, băieții au trebuit să ia o pauza mai lungă forțată de împrejurările pe care le știm cu toții. Va trebui să o luam de la capăt deoarece pentru noi este importantă fiecare zi de pregătire având în vedere situația în care ne aflăm.Și mai rău stăm în ceea ce privește meciurile de verificare. Doar unul singur de la reluarea pregătirilor este foarte, foarte puțin.” a declarat Mihai Ciobanu.

După un cantonament de 10 zile, buzoienii au luat o pauză de două zile, pauză prelungită cu încă două, ceea ce duce la perturbarea serioasă a pregătirilor.

În pericol este partida amicală cu Dinamo 2 programată duminică, dar șefii Gloriei speră ca arena ”Cornel Negoescu”, terenul pe care se va disputa meciul, să fie curățată de zăpadă până la ora stabilită inițial.

Articol scris de Cristian GROZEA

16 Feb. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă