Voinea: „Se simte apăsarea în urma decizie suporterilor”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Voinea:**

UTA a evoluat în „alb-roșu” în amicalul cu Giarmata, scor 2-2, demonstrând, pe undeva, că cel puțin deocamdată ignoră decizia suporterilor cu privire la retragerea drepturilor federative clubului condus de Marțian și Catanzariti. Pe de altă parte, mai există și o altă problemă și anume aceea că nu există variante de echipament, atâta timp cât pseudo-patronul din Dej continuă să vorbească mult și prost și mai puțin să asigure condiții normale la un club de fotbal.

Într-o postură ingrată se află și antrenorii interimari Florin Voinea și Sandu Gaica. Ambii lucrează cu ce au la dispoziție, nu pot să facă o strategie nici măcar pe termen mediu, iar acum au aflat că nici măcar nu mai activează la adevărata UTA. Același lucru este valabil și pentru fotbaliști. „Nici ei nu mai știu ce să mai creadă. În vestiar se simte apăsarea în urma deciziei suporterilor, nu e o situație prea plăcută. Pe de altă parte, nu putem sta pe loc, trebuie să ne antrenăm și să jucăm aceste meciuri amicale. Astăzi, a fost primul dintre ele, vor mai urma și altele, iar apoi ar trebui să se plece în cantonament. Noi, antrenorii, așteptăm de pe o zi pe alta să fim informați că nu mai e nevoie de serviciile noastre la prima echipă. E multă incertitudine la mijloc, dar nu avem ce face”, a explicat Voinea.

Mai mult, este clar că echipa are nevoie ca de aer de întăriri, iar dintre fotbaliștii care au fost testați cu Giarmata, niciunul nu are față de Liga a 2-a. „Nu vom opri pe nimeni. Poate, pe atacantul albanez îl mai ținem cu noi o perioadă, dar nu știu dacă se va dovedi un fotbalist util pentru UTA”, a adăugat șeful Centrului de Copii și Juniori, care are toate șansele să conducă echipa și miercuri, cu ocazia amicalului cu FC Caransebeș.

După cum se știe, Adrian Falub a refuzat postul de antrenor al „textiliștilor”, iar antrenorul italian despre care a vorbit deja Marțian este la faza culegerii de informații despre UTA și Arad. Și, la câte a auzit deja, e greu de crezut că va mai veni în România.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă