„Voi folosi două echipe diferite”

02 Dec. 2011, 11:12 Pregătiri, amicale
„Voi folosi** două echipe diferite

FC Argeș va juca în această dimineață un meci amical împotriva formației Viitorul Constanța, echipă ce se află pe primul loc al clasamentului în prima serie din Liga a II-a la fotbal.

Pentru tehnicianul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, meciul cu formația din Constanța, este văzut ca o bună oportunitate de a urmări la lucru toți jucătorii pe care îi are în lot.

„Pentru mine acesta nu este un meci amical, este un meci de verificare. Eu vreau să văd la lucru toți jucătorii, să mă conving încă o dată de potențialul fiecăruia dintre ei. Oricum, voi folosi două echipe diferite pentru meciul cu Viitorul Constanța. Voi trimite pe teren o echipă a titularilor, a jucătorilor ce au jucat mai tot timpul în acest campionat și o echipă alcătuită din jucătorii ce nu au fost folosiți prea des în actuala ediție de campionat. Este un meci util și voi forma două echipe din lotul de 22 de jucători pe care l-am deplasat la acest meci”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Orice jucător are prețul lui”

Viorel Dumitrescu a discutat și despre eventualitatea în care ar apărea anumite oferte pentru jucătorii echipei FC Argeș din partea celor de la Viitorul Constanța, pentru că se pare că și acesta este un interes al celor ce se ocupă de gruparea din Constanța.

„Orice jucător are prețul său până la urmă și orice fotbalist este transferabil. Asta nu înseamnă că la prima ofertă pe care o vom avea, vom rezolva lucrurile și antrenorul va pleca. Nu se pune problema de acest lucru și în cazul în care vor apărea anumite oferte vom sta și vom discuta cu privire la ele”.

Cătălin Barbu este mulțumit că FC Argeș a atras atenția lui Gheorghe Hagi

FC Argeș va juca astăzI un meci amical împotriva celor de la Viitorul Constanța. Partida este una extrem de interesantă și mai ales trebuie remarcat faptul că va avea loc la cererea lui Gheorghe Hagi, cel care se ocupă de destinele echipei din Constanța. Faptul că tocmai Gică Hagi a venit cu ideea acestui meci, îl onorează pe managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

„Acest meci va avea loc la solicitarea lui Gheorghe Hagi. Este o onoare pentru noi că putem să jucăm acest meci, mai ales pentru că vom juca împotriva echipei de pe primul loc din cealaltă serie. Oricum, este un lucru important pentru noi, fiindcă Hagi putea alege orice altă formatie pentru a juca echipa sa un meci amical, dar ne bucură că s-a gândit la noi. Cu siguranță este poate și un interes al său pentru jucătorii noștri, deoarece știm foarte bine că el apreciază tinerele talente. Este posibil să fie și cu ochii pe unii dintre jucătorii noștri, dar vom vedea ce se va întâmpla până la urmă”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

sursa: Ziarul Top

02 Dec. 2011, 11:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă