Vlădoiu a jucat pentru Callatis 2012 în amicalul cu Axiopolis Cernavodă

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 11:00 Pregătiri, amicale
Vlădoiu a jucat pentru Callatis 2012** în amicalul cu Axiopolis Cernavodă

Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a susținut, ieri, penultimul amical din perioada de pregătire, întâlnind, pe terenul de la Neptun, vice-lidera Seriei Vest a Ligii a IV-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă. Cele două formații s-au confruntat și în urmă cu o săptămână, la Cernavodă, când gazdele partidei s-au impus cu un drastic 5-0 (Husein 20 – din lovitură liberă, Paraschiv 32, Carabela 55, Ivan 70 – din penalty, 80).

Axiopolis a înregistrat și ieri un rezultat bun, scorul fiind 2-2, după ce echipa din Cernavodă a condus cu 2-0 la pauză (Husein 25, Moise 35), iar Callatis 2012 a egalat pe final, după reușita lui Fl. Brașoveanu, din minutul 85. Pentru 1-2 a punctat același Brașoveanu, în minutul 55.
 
Callatis 2012 Mangalia (antrenori, Cristian Petcu și Aurel Chelu) a început meciul în formula: Drumen – Dimoftei, Drăgăniță, Romașcanu, Enis Cogali – Mihalache, Erdinci Cogali, Vărzaru – Talașman, L. Alexandru, Cazan. Au mai jucat Puia – Bugu, Vlădoiu (un fotbalist adus de la 23 August), Țintă, Fl. Brașoveanu și Bândar. Nu au putut evolua Doicaru, Ivanov și A. Dan, toți cu probleme medicale. „Am avut mai multe ocazii, inclusiv o bară. Echipa se cristalizează”, a declarat Alexandru Luchici, președintele Callatis 2012. Echipa de Liga a III-a va susține ultimul amical sâmbătă, 28 februarie, tot la Neptun, în compania formației Unirea Topraisar (vice-lidera Seriei Est a Ligii a IV-a). Drăgăniță este un fundaș crescut de Dinamo, achiziționat de Mangalia din postura de jucător liber de contract.
 
Vasile Enache, antrenorul lui Axiopolis, a folosit ieri următoarea echipă de start: Pantaze – Tenea, Memet, Gh. Andreescu, C. Hristu – Metcher, Celnicu (36 Onur) – Paraschiv, Husein, Carabela – Moise. După pauză, au mai jucat Sima, Șerban și Al. Hristu. Celnicu a fost schimbat din pricina unei accidentări. „În ciuda unui teren greu (a plouat tot timpul meciului), a fost o partidă bună de pregătire. Scorul este echitabil”, a spus Vasile Enache. Sâmbătă, Axiopolis ar putea întâlni Progresul Medgidia într-un nou amical.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă