VIDEO | Callatis, spulberată în Cupă de echipa secundă a lui Hagi. Viitorul II e în formă maximă înainte de debutul în Liga 3

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 12:26 Stiri

Recent promovată în Liga 3, FC Viitorul II, „satelitul” clubului patronat de Gheorghe Hagi a trecut la pas de primul tur al Cupei României, ediția 2015-2016. Întăriți cu mai mulți jucători de la prima echipă, formația pregătită de Cristian Cămui s-a impus la Ovidiu cu 9-0 în fața grupării Callatis 2012 Mangalia.

Reuniți chiar înainte de meciul de miercuri seară, jucătorii de la Callatis nu au putut face față elevilor lui Cămui și au încasat în prima repriză șase goluri. Ionuț Puțanu (11, 36), Alexandru Cicâldău (23), Ciprian Perju (27), Florinel Coman (30), Cristian Gavra (31, 56), Andreas Iani (63) și Mircea Manole (79) au înscris în poata echipei din Mangalia, care activează și ea tot la nivelul ligii a treia.

„Am avut un meci ușor, contra unei echipe nepregătite. Confruntarea a fost programată însă prea devreme, având în vedere că Liga a III-a începe tocmai pe 28 august. În Cupa României, vrem să mergem cât mai departe, aceasta însemnând că ne-am propus să învingem orice adversar pe care îl întâlnim. La Liga a III-a, încă n-am fixat un obiectiv, dar, așa cum ne știți, noi jucăm să câștigăm toate partidele”, a declarat la finalul meciului Cristian Cămui.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FC Viitorul II: Tordai – Mișelăricu (67 Rogoza), Puțanu, Mitache, Perju – Băluță, Nedelcu (59 Iani) – Casap, Coman (59 Stoica), Cicâldău (74 Manole) – Gavra.

Callatis 2012: Puia – Cazan, Zaharia, Romașcanu, Vlădoiu – Talașman, Mugur, Brașoveanu, Dimoftei – A. Lucian, A. Stan. În repriza a doua au mai jucat: A. Negură, A. Negru și M. Vântu.

FC Viitorul II continuă în competiție, în faza a doua urmând a întâlnit tot un adversar din Liga a 3-a. Partida este programată pe 29 iulie, de la ora 17:30.

Video și foto: Academia Hagi

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 12:26 Stiri
Pe aceeași temă