Callatis 2012 a condus în deplasare Viitorul II, dar a pierdut

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 12:02 Pregătiri, amicale
Callatis 2012 a condus** în deplasare Viitorul II, dar a pierdut

Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a susținut ieri un meci amical cu FC Viitorul II, liderul Seriei Vest a Ligii a IV-a a județului Constanța. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, revenindu-i Viitorului II cu 3-1 (0-1).

Callatis 2012 a deschis scorul în minutul 5, prin Erdinci Cogali, iar gazdele au revenit după pauză, prin George Tudoran și Mircea Manole (cu două goluri). FC Viitorul II (antrenor, Cristian Cămui) a început meciul cu: Dur-Bozoancă – Toriște, Hasnaș, Opriș, Otei – Cruceru, Preoteasa, Cicâldău – Tudoran, Ene, Panait. Au mai jucat: Murariu – Rogoza, Trancă, Boboc, Șandru, Țugui, Dumitrescu, Ionescu, Manole și Mățan.

Formula de start a lui ACS Callatis 2012 (antrenor, Cristian Petcu) a fost: Drumen – Enis Cogali, Răvoiu, Ivanov, Eracai – Fl. Brașoveanu, Erdinci Cogali, Vărzaru, Martoncă, Ghenciu – Cazan. Au mai evoluat: A. Stan, Romașcanu, Anghel, Dimoftei, Pătrașcu, Bugu, Țintă, Sicrieru, Murgu (un fotbalist de 15 ani de la Grupul Școlar „Ion Bănescu” Mangalia), Florea (de la 23 August) și un portar de la GSIB.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL FC VIITORUL II – CALLATIS 3-1

 

Tratative cu Ghenciu și Cazan

 ACS Callatis 2012 Mangalia a mai susținut până acum un amical, 4-4 cu CS Agigea, iar în program mai are stabilite dispute cu Sparta Techirghiol (sâmbătă, la ora 11.00), Axiopolis Cernavodă (pe 14 februarie) și cu Înainte Modelu (pe 21 februarie). Echipa din Mangalia ar dori să mai dispute meciuri de verificare și cu Delta Dobrogea, cu FC Farul, dar și cu alte echipe de Liga a IV-a. Pregătirea se desfășoară la Mangalia, iar în privința lotului, clubul e în discuții cu Ghenciu și Cazan, pentru a-i opri. De asemenea, oficialii echipei mai au în vedere încă două transferuri, iar la Martoncă s-a renunțat.

Radu Doicaru ar putea deveni antrenor secund

 Pe banca tehnică a lui Callatis 2012 stau în continuare Cristian Petcu și Aurel Chelu, dar ar putea apărea, ca secund (în funcție de modul în care se va reface în urma accidentării actuale), și Radu Doicaru. Totodată, cu echipa se pregătește și fostul jucător al Callatisului și al FC Farul, Adrian Senin, și nu este exclus să figureze și el în lot.    

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 12:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă