Farul a învins Axiopolis după ce a fost condusă. Dinu: „Nu a fost un test reușit”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 13:19 Pregătiri, amicale

FC Farul a câștigat cu 2-1 (0-1) meciul amical de miercuri, desfășurat, la Cernavodă, cu Axiopolis, viceliderul Seriei Vest a Ligii a IV-a a județului Constanța. A fost prima dispută de verificare susținută de „marinari” în acest an. Pentru oaspeți, au punctat Pâslaru (52 – din penalty) și Vieru (60), după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 20.

Penalti-ul a fost obținut de Claudiu Popa. Farul a început meciul în formula: Olaru – Cl. Popa, D. Ciobanu, Buzea, Giurgiu – Ochia, Cârstoiu – Plămadă, Jianu, R. Neagoe – Enciu. După pauză, au fost folosiți și ceilalți jucători disponibili, portarul Vl. Neagu și jucătorii de câmp Fl. Tudorache, Moroșanu, Pâslaru, Sescioreanu, Muscă și Vieru. Nu au putut juca, accidentați sau răciți, Fl. Pătrașcu, Miron, Caciandone, Băjan, Igiroșanu, V. Ion și Al. Grigoraș.

Dispută de luptă

„Din punctul meu de vedere, nu a fost un test reușit, din pricina suprafeței de joc improprii unei partide de fotbal. Terenul a fost înghețat și acoperit cu un strat de zăpadă. N-am știut de aceasta, ni s-a spus că va fi curățat. Balonul a fost foarte greu de controlat, iar în aceste condiții, disputa s-a transformat într-una de luptă. Totuși, chiar și așa, în prima repriză am avut patru ocazii de gol. După pauză însă, cei care au intrat pe parcurs s-au adaptat mai bine la suprafața de joc, astfel că am reușit să întoarcem scorul”, a declarat Marian Dinu, antrenorul principal al Farului.

Următorul amical e cu Delta Tulcea

„Marinarii” susțin următorul meci amical sâmbătă, 14 februarie, de la ora 11.00, cu Delta Dobrogea Tulcea (locul doi în seria secundă a Ligii a III-a).

Partida va fi găzduită de stadionul „Farul”, de la ora 11.00. În afară de acest joc, constănțenii mai au în program două dispute de verificare până la startul campionatului, programat pe 28 februarie. Miercuri, 18 februarie, fariștii vor întâlni Înainte Modelu (Liga a III-a, locul 7), la Constanța, iar sâmbătă, 21 februarie, se vor duela cu Dunărea Călărași (Liga a III-a, locul 1), în deplasare.

Consilierii județeni dezbat aderarea CJC ca membru asociat la FC Farul

Proiectul de hotărâre numărul 31 din convocatorul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Județean Constanța se referă la „aderarea Județului Constanța – Consiliul Județean Constanța ca membru asociat la Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța”. Inițiatorul proiectului este Nicușor Constantinescu, președintele CJC.

Consilierii județeni vor dezbate aderarea CJC la Farul, desemnarea lui Gabriel Diceanu (purtătorul de cuvânt al CJC) ca reprezentant al Consiliului în cadrul CS FC Farul și împuternicirea aceluiași reprezentant al CJC să semneze în numele și pe seama Județului Constanța și a Consiliului Județean Constanța Actele Adiționale la Actul Constitutiv și la Statutul CS FC Farul.

Ședința CJC se desfășoară în sala „Remus Opreanu” din Palatul Administrativ, cu începere de la ora 13.00.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 13:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă