„Vladi”, învingătoare cu președintele în teren!

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Feb. 2013, 11:00 Actualizat: 24 Feb. 2013, 11:00 Pregătiri, amicale
„Vladi”,  învingătoare cu președintele în teren!

Vladimirescu n-a contat pe trei oameni în amicalul disputat în această dimineață la Horia cu Banatul Sînnicolau Mic. Marius Ciubăncan e în continuare accidentat, iar Păcurar și Dobre au fost învoiți pentru a-și rezolva probleme personale. Ca atare, Cristian Sculici l-a convocat pe președintele Rolland Szabo, cu ani buni la activ în teren ca echipier al echipelor AS Dorobanți, Șoimii Pîncota ori Tricoul Roșu. Alături de el a fost și fratele său, Robert Szabo, cei doi fiind colegi la Dorobanți în urmă cu câteva sezoane. Dat fiind numărul destul de restrâns de jucători din efectiv, n-ar fi exclus să-i vedem pe cei doi Szabo și în campionat!

De asemenea, „Vladi” l-a reactivat și pe Silviu Boițiu, cel care a făcut junioratul cu Francisc Tisza la Romvest reușind chiar să înscrie! S-a terminat 2-0, iar pe lista marcatorilor, lângă Boițiu, și-a făcut loc tânărul Kocsis.

Mitrea – Bobeiciu, Ciobanu, Tudoroiu, Istin – Drăgan Dobai – Kocsis, Purece, Stănaia – Iancu, a fost unsprezecele de start. Au mai intrat Bak – Onețiu, Nol, Boițiu, Roli Szabo și  Robert Szabo. „Terenul a fost rău și au apărut multe greșeli, și de o parte și de alta. Dar ne-am creat ocazii, am avut parte de un antrenament bunicel. Mai e foarte mult de lucru, lotul este foarte tînăr, e nevoie de multă răbdare”, a menționat Ovidiu Coman, directorul sportiv al CS Vladimirescu. Următorul test – miercuri, cu Național Sebiș. Dacă vremea rămâne închisă, se va juca tot la Horia.

 

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Feb. 2013, 11:00 Actualizat: 24 Feb. 2013, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă